ΗΧΗΤΙΚΟ - Τζήμερος στον Status: "Η δημοκρατία είναι ένα κέλυφος. Είναι οικογενειοκρατία και μιντιοκρατία"

Στην παθογένεια του ελληνικού δημοσίου που είναι όπως είπε το "προβλέπεται - δεν προβλέπεται", αναφέρθηκε ο Θάνος Τζήμερος μιλώντας στον Status 107.7 και στον Δημήτρη Βενιέρη.

"Η δημοκρατία έτσι όπως έχει εξελιχθεί είναι ένα κέλυφος, στην πραγματικότητα είναι οικογενειοκρατία και μιντιοκρατεία", είπε ο κ. Τζήμερος.

"Η δημοκρατία πρέπει να λειτουργήσει σε εξισώνοντας τρία επίπεδα. Ευθύνες, δικαιοδοσίες και πόρους", ανέφερε.

Αναφερόμενος στην υπόθεση Παπασταύρου και αν πρέπει ο κ. Τσίπρας να ζητήσει συγγνώμη, ο κ. Τζήμερος τόνισε: "Εγώ θα περίμενα από ένα σοβαρό κράτος, όλους αυτούς του κατσαπλιάδες, να τους κλείσει μέσα, με ποινικές διαδικασίες, γιατί όταν συκοφαντείς έναν άνθρωπο σε βαθμό εξόντωσης, αυτό είναι ποινικό αδίκημα". Δεν είναι ζητώ συγγνώμη και τελειώσαμε". 

"Ο ΣΥΡΙΖΑ είπε είναι ψυχιατρικού και ποινικού ενδιαφέροντος και όχι πολιτικού και θεωρήθηκε ακραίο, αλλά επιμένω", ανέφερε.

Σχολιάζοντας το νομοσχέδιο για τα εργασιακά είπε: Απαγορεύεται πλέον στον επιχειρηματία να κάνει κουμάντο στην επιχείρηση του. Κάνει κουμάντο ο δικαστής, ότι συμβαίνει μέσα στην επιχείρηση θα πρέπει να πάει στον δικαστή και ο δικαστής θα κρίνει. Η απόλυση είναι ένα στοιχείο υγείας στην οικονομία", ανέφερε.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Τζήμερου

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…