ΗΧΗΤΙΚΟ - Αλ. Νικολαϊδης: "Μπαλώματα σε μια πολύ λάθος και ελλειπή στρατηγική της κυβέρνησης" - Δ. Καιρίδης: "Δεν είναι μεταρρύθμιση, ή τομή είναι μπόνους που αγκάλιασαν οι νέοι"

"Μπαλώματα σε μια πολύ λάθος και ελλειπή στρατηγική της κυβέρνησης", χαρακτήρισε το freedom pass ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης, μιλώντας στον Status 107.7.

Ο κ. Νικολαϊδης καταλόγισε ευθύνες στην κυβέρνηση για ανικανότητα να πείσει τους πολίτες να εμβολιαστούν. "Είμαστε μάρτυρες μικροπολιτικών παιχνιδιών", είπε.

"Δεν πρόκειται για μεταρρύθμιση ή τομή, είναι μπόνους το οποίο αγκάλιασαν οι νέοι και οι εταιρείες, οι οποίες ήρθαν να δώσουν περισσότερα κίνητρα", απάντησε ο βουλευτής ΝΔ Δημήτρης Καιρίδης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μόνιμα αρνητής, δεν έχει δημοσκοπικό αποτύπωμα, δεν το πάνε καλά με αυτή τη συνεχή άρνηση", είπε ο κ. Καιρίδης.

Για τις απόψεις Πολάκη

"Ο καθένας έχει τη δική του πεποίθηση. Είμαστε σε μια κοινωνία δημοκρατική όπου ο καθένας θα κριθεί απο αυτά που λέει", επεσήμανε ο κ. Νικολαϊδης. "Εγώ προσωπικά ακούω τους επιστήμονες", ανέφερε.

Για την παραπομπή Παππά

Είναι κάτι το οποίο πολιτικά έχει καταδικαστεί, το ξέρουμε. Είχαμε και την απόφαση του Στε , έχουμε τώρα και την αποκάλυψη της διαπλοκής του επιχειρηματία με τον πολιτικό. Πρόκειται για ωμή απαράδεκτη, εξωθεσμική, απολύτως καταδικαστέα, πράξη.

"Φάνηκε ξεκάθαρα ο συντονισμός μεταξύ του επιχειρηματία και του πολιτικού κ. Παππά για το ΣΥΡΙΖΑCHANNEL. Μια ωμή παρέμβαση στα μιντια της χώρας με πρόσχημα την καλύτερη διοίκηση του μιντιακού τοπίου. Ήταν πρόσχημα αυτό.

Ακούστε εδώ ολόκληρη τη συζήτηση στον Status 107.7

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…