ΗΧΗΤΙΚΟ - Μπάρκας: "Επιτίθεται στα εργασιακά δικαιώματα το νομοσχέδιο" - Φωτήλας: "Γελάει ο κόσμος"

Έντονη συζήτηση είχαν στον αέρα του Status 107.7  ο Ιάσωνας Φωτήλας βουλευτής Αχαΐας ΝΔ και Κώστας Μπάρκας βουλευτής Πρεβέζης ΣΥΡΙΖΑ για το εργασιακό νομοσχέδιο.

«Είναι ένα νομοσχέδιο το οποίο ακριβώς επειδή όλοι έχουν ξεσηκωθεί εναντίον του, όλες οι πτέρυγες της βουλής, αλλά και όλοι οι εργαζόμενοι της χώρας».

«Μιλάμε για την πλήρη απομόνωση της ΝΔ», ανέφερε ο κ. Μπάρκας και συμπλήρωσε, «θα καταψηφίσουμε το νομοσχέδιο στο σύνολο του και από εκεί και πέρα αν δύναται να ψηφίσουμε κάποια άρθρα είναι στη διακριτική μας ευχέρεια».

«Είναι ένα νομοσχέδιο το οποίο επιτίθεται στα εργασιακά δικαιώματα, επιτίθεται επί της ουσίας σε αυτό που γνωρίζουμε για το τι ισχύει τους εργαζόμενους, επιτίθεται στο 8ωρο των εργαζομένων κάτι το οποίο έχει διεκδικηθεί και το έχουν πετύχει και έχει νομοθετηθεί εδώ και πολλά χρόνια, εργαζόμενοι έχουν χάσει τη ζωή τους για να διεκδικήσουν το δικαίωμα για το 8ωρο. Και θεωρούμε ότι είναι ένα νομοσχέδιο το οποίο όχι απλά δεν είναι μεταρρυθμιστικό , αλλά μας φέρνει στις πιο μαύρες  ούτε οι μνημονιακοί ακραίοι δεν θέλησαν να αλλάξουν κάποια πράγματα».

«Επιτέλους λίγη σοβαρότητα», τόνισε ο κ. Φωτήλας. «Ήρθαμε δηλαδή εμείς η ανάλγητη κυβέρνηση, ο κόσμος είπε ο κ. Μπάρκας, έχει δώσει τη ζωή του για το 8ωρο και ήρθαμε εμείς η ανάλγητη ΝΔ να τους βάλουμε να δουλεύουν 15 ώρες την ημέρα και ο κόσμος το έχει καταλάβει αυτό. Γελάει ο κόσμος».

Ακούστε ολόκληρη τη συζήτηση στον Status 107.7

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…