ΗΧΗΤΙΚΟ – Κορωνάκης: Ανεξέλεγκτη η κατάσταση με τα παράνομα πάρτι στις βίλες της Μυκόνου

Ανεξέλεγκτη είναι η κατάσταση με τα παράνομα πάρτι στις βίλες της Μυκόνου, παρά τα μέτρα που σχεδιάζει η Αστυνομία, με τις ασύρματες κάμερες στα σοκάκια και τα drones που θα εντοπίζουν και θα καταγράφουν εικόνες ακραίου συγχρωτισμού.

Οι επιτήδειοι εκμεταλλεύονται την απαγόρευση της μουσικής στα κέντρα διασκέδασης και οργανώνουν μεγάλα πάρτι σε ιδιωτικές βίλες, είτε σε βίλες που διαθέτουν σήμα ΕΟΤ ως τουριστικά καταλύματα.

Οι Αρχές αδυνατούν να παρέμβουν επειδή οι ιδιωτικές βίλες προστατεύονται από το οικιακό άσυλο, αναφέρει στη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε σήμερα  το πρωί ενώπιον του Εισαγγελέα Αρείου Πάγου, ο δικηγόρος, Δημήτρης Κορωνάκης.

Ο δικηγόρος αναφέρει στη μηνυτήρια αναφορά του ότι σε αυτά τα πάρτι υπάρχουν Djs, πολλές φορές καλεσμένοι από το εξωτερικό, μπαρ, σερβιτόροι, σεκιούριτι, ηχητικές και φωτορυθμικές εγκαταστάσεις ακόμα και σόου με πυροτεχνήματα.

Ακούστε τι είπε στον Status 107.7.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…