ΗΧΗΤΙΚΟ - Καλφακάκου στον Status: "Φοβούνται τα συνδικαλιστικά σωματεία"

"Θέλουμε να ασχοληθούν τα όργανα του ΑΠΘ όχι η αστυνομία", δήλωσε στον Status FM μιλώντας στον Δημήτρη Βενιέρη και τη Βιργινία Δημαρέση η Δημοτική Σύμβουλος Θεσσαλονίκης, Ρία Καλφακάκου.

"Να καλέσει τμήματα, κοσμήτορες και προέδρους, όλες τις παρατάξεις, να καλέσει και βαν ρωτήσει πώς μπορεί να προστατευτεί το πανεπιστήμιο από καταστάσεις όχι πολιτικές αλλά από πάρτυ", πρότεινε η κα. Καλφακάκου.

"Το πανεπιστήμιο είναι ο εύκολος στόχος, φοβούνται τους φοιτητές που έχουν πολιτική δραστηριότητα", είπε η κα. Καλφακάκου. 

"Δεν είπαμε ότι πρέπει να γίνονται αυτά τα πάρτυ και χωρίς προστασία. Να βρούμε λύσεις. Στο τμήμα Πολιτικών μηχανικών προτείναμε να υπάρχει πρόγραμμα φύλαξης με περισσότερα φώτα και μέτρα προστασίας. Η αστυνομία έχει στόχο να σταματήσει τη δράση των συνδικαλιστικών σωματείων", τόνισε. 

"Σε λίγο θα έχουμε έλεγχο κοινωνικών φρονιμάτων, πάμε πίσω", είπε η κα. Καλφακάκου. "Και οι δολοφονίες γίνονται η μία μετά την άλλη αλλά δεν είδα την κυβέρνηση να της σταματήσεις, μεγαλύτερο πρόβλημα η ανεξέλεγκτη δράση της μαφίας παρά τα κορωνοπάρτυ", δήλωσε η κα. Καλφακάκου. 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…