ΗΧΗΤΙΚΟ - Ανδρέας Λοβέρδος: Γκάφα οι δηλώσεις Τσίπρα - Πρόκειται για πανικό, με αλλαγή ηγεσίας στο ΚΙΝ.ΑΛ. - Ο Τσίπρας θα περάσει στα αζήτητα

Στις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα, ότι “ο Ανδρέας Λοβέρδος θέλει να κάνει το ΚΙΝΑΛ δορυφόρο της Νέας Δημοκρατίας” αναφέρθηκε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Status 107,7 και τον Δημήτρη Βενιέρη, ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Λοβέρδος, χαρακτηρίζοντας “γκάφα” τις συγκεκριμένες δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού.

“Δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω αλλιώς, ήταν ειδικό και συγκροτημένο, άρα δεν του ξέφυγε, το είχε στο μυαλό του”, δήλωσε ο ίδιος, συμπληρώνοντας ότι “πρόκειται μάλλον για πανικό, γιατί αν έχουμε αλλαγή ηγεσίας, που θα συνοδευτεί με αλλαγή θέσεων σε βασικά θέματα, όπως το μεταναστευτικό, ο ίδιος ο κ. Τσίπρας ως πολιτικός αρχηγός, μάλλον θα αρχίσει να υποχωρεί και θα περάσει στα αζήτητα.

“Θέλει να επιλέξει ηγεσία άλλου κόμματος, που απειλεί να τον εξαφανίσει. Δεν το έχει κάνει κανένας πολιτικός αρχηγός, ποτέ και ειδικά πρώην πρωθυπουργός”.

“Το ερμηνεύω ως φόβο, δεν θέλει να εκλεγώ εγώ” κατέληξε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

 

Το σχετικό απόσπασμα εδώ

Ολόκληρη η συνέντευξη εδώ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…