ΗΧΗΤΙΚΟ -Προανακριτική για Παππά: Κελέτσης: "Καταγράφηκαν όλα όσα κατέθεσαν οι μάρτυρες - Μαρκογιαννάκης: Πολιτική δίωξη φιάσκο

“Είναι σαφές ότι πρόκειται για πολιτική δίωξη φιάσκο η οποία έχει αποδειχθεί πλεον περίτρανα που στόχο είχε τον κ. Παππά  αλλά όλη την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί προσπάθησε να βάλει μια τάξη μετά από 25 χρόνια στο τηλεοπτικό τοπίο της χώρας”, δήλωσε το μέλος της προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση Καλογρίτσα, Μιλτιάδης Χατζηγιαννάκης, στον Status 107.7 και στον Δημήτρη Βενιέρη.

Ο κ. Χατζηγιαννάκης υπεραμύνθηκε της στάσης του Νίκου Παππά που επέλεξε να μην καταθέσει δια ζώσης αλλά μέσω υπομνήματος.

“Ο κ. Παππάς ως οιονεί κατηγορούμενος μπορεί με όποιον τρόπο νομίζει να υπερασπίζεται αυτό που θεωρεί ότι θίγεται ώς δικαίωμα του”, ανέφερε το μέλος της επιτροπής.

“Είναι δικαίωμα του να επιλέξει την υπερασπιστική του γραμμή σύμφωνα με τον νόμο. Δεν μπορούμε να του το επιβάλουμε.

Εαν δεν θέλει ο ίδιος να έρθει να καταθέσει και καταθέσει δια υπομνήματος γιατί έχει την άποψη ότι είναι μια πολιτική δίωξη, φιάσκο η οποία αποδείχθηκε από όλη τη διαδικασία”.

Απο την πλευρά του ο πρόεδρος της επιτροπής Σταύρος Κελέτσης απαντώντας στην μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο Νίκος Παππάς, τόνισε πως ο ίδιος εφάρμοσε πλήρως τον κανονισμό της βουλής, ενώ όπως είπε πρόκειται για μια βαριά κατηγορία.

“Όλα όσα κατέθεσαν οι μάρτυρες είναι καταγεγραμμένα στα πρακτικά πλην προσωπικών δεδομένων που είχε ζητήσει ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Παππάς, είπε ο κ. Κελέτσης. 

“Δεν παρενέβην σε κανένα πρακτικό εχουν αποδοθεί πιστά και απόλυτα όσα έχουν πει οι μάρτυρες. Επαναλαμβάνω τα μονα που δεν έχουν καταγραφεί είναι βάσει του κανονισμού αυτά που αυθαίρετα συνάδελφοι κάνουν παρεμβάσεις και λένε το οτιδήποτε”, κατέληξε ο κ. Κελέτσης.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη στον Status 107.7

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…