ΗΧΗΤΙΚΟ -Σκόδρας στον Status: Μισθώνουμε ακόμα 80 λεωφορεία

Τα minivan και τα mini busses είναι το τελευταίο βήμα για να ολοκληρώσουμε την ανάταξη της αστικής συγκοινωνίας, ανέφερε ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ.

Μιλώντας στον Status 107.7 και στον Δημήτρη Βενιέρη, ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ Γιώργος Σκόδρας.

“Προχωρούμε σε ένα μικρό διαγωνισμό από υπόλοιπα της μεγάλης πίστωσης που ευτυχώς μας έδωσε το υπουργείο Μεταφορών για να καλύψουμε και αυτή την ανάγκη.

Πριν από αυτό ενεργοποιούμε την προαιρεση που είχε ο μεγάλος διαγωνισμός. Σήμερα θα φύγει επιστολή στον ανάδοχο να μισθωσουμε ακόμα 80 λεωφορεία για τις ανάγκες του πολεοδομικού συγκροτήματος, 30 απο τα οποία θα είναι αρθρωτά και τα υπόλοιπα θα είναι κανονικά”.

"Πριν από δύο χρόνια είχαμε λίγο πάνω από 200 λεωφορεία σε όλη την περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκης. Σήμερα είμαστε σταθερά πάνω από 450 - 500 λεωφορεία σε όλη την περιφερειακή ενότητα, εκ των οποίων περίπου 450 κυκλοφορούν μέσα στην πόλη.

Η σύγκριση δεν είναι με το τι συνέβαινε πριν από δύο χρόνια. Η σύγκριση είναι με τον εαυτό μας που θέλουμε να ξεπεράσουμε τα 420 λεωφορεία μέσα στην πόλη και γι αυτό δουλεύουμε όλοι στον οργανισμό".

Αναφερόμενος στα προβλάματα με τον κλιματισμό, ο κ. Σκόδρας, τόνισε: "τα λεωφορεία διαθέτουν κλιματιστικές μονάδες. Κάποια χρειάζονται συντήρηση, δίνονται οδηγίες στον ανάδοχο και συντηρούνται.

Με καλή διάθεση και προσπάθεια τα προβλήματα αντιμετωπίζονται", κατέληξε.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Σκόδρα

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…