Επιτέλους έγινε εισήγηση για το άνοιγμα των φροντιστηρίων, είμαστε κλειστά από τον Νοέμβριο, επτά μήνες τώρα, δήλωσε στον Status FM Νίκος Πετρόπουλος, πρόεδρος Συνδέσμου Φροντιστών Β. Ελλάδος.

"Το άνοιγμα μόνο της Γ΄Λυκείου δημιουργεί προβλήματα. Αυτό υπάρχει ως εισήγηση και αύριο αναμένεται η ανακοίνωση. Είναι ακατανόητο να υπάρχει το εργαλείο των self test και τα παιδιά κάνουν δυο φορές την εβδομάδα, τα παιδιά προαυλίζονται σε μεγάλες ομάδες, έχει ανοίξει η εστίαση μπορούν να βρεθούν όλοι μαζί, μπορούμε να ανοίξουμε για όλα τα τμήματα τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Αφήνουμε απέξω τις μικρότερες τάξεις που δεύτερη χρονιά χρησιμοποιούν την τηλεκπαίδευση, ενώ εξέφρασε τον προβληματισμό του για την κατάργηση των εξετάσεων για τις μικρότερες τάξεις φέτος", είπε. Επίσης τόνισε πως οι καθηγητές του ιδιωτικού τομέα δεν μπήκαν σε προτεραιοποίηση για εμβολιασμό.

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…