Συνεχίζει την αποθεραπεία της σε κέντρο αποκατάστασης η ηλικιωμένη 103 ετών που κατάφερε να βγει νικήτρια στη μάχη με τον κορωνοϊό μετά από 7 ημέρες νοσηλείας, δήλωσε πριν από λίγο ο Αθανάσιος Γουνίδης πνευμονολόγο στο νοσοκομείο Άγιος Παύλος μιλώντας στον Status FM.

Ο θεράπων ιατρός της, πνευμονολόγος και επιμελητής α' στο νοσοκομείο, Αθανάσιος Γουνίδης εξήγησε μιλώντας στον Status fm ότι η ακτινογραφία θώρακος της ασθενούς έδειξε «διηθήματα κορωνοϊού στα πνευμόνια».


«Στην αρχή είχε αυξημένες ανάγκες οξυγόνου. Δυσκολευόταν σε κάποια στιγμή να αναπνεύσει. Πλέον η κατάστασή της είναι σταθερή, έχει μικρές ανάγκες οξυγόνου. Γι' αυτό τη βγάζουμε και πηγαίνει πλέον σε κέντρο αποκατάστασης» σημείωσε. Και πρόσθεσε: «Είναι ένα ευτυχές γεγονός, που ελπίζουμε να συνεχιστεί»

Όπως είπε, τις ημέρες που η γυναίκα 103 ετών βρισκόταν στο νοσοκομείο, καταλάβαινε τι γινόταν και ήταν τρομαγμένη. Πλέον, όμως, είναι χαρούμενη που παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο και είναι καλά στην υγεία της.


Το νοσοκομείο «Άγιος Παύλος» έχει κληθεί να αντιμετωπίσει περιστατικά ασθενών με κορωνοϊό ηλικίας άνω των 90 ετών. Ωστόσο, είναι η πρώτη φορά που ο ασθενής είναι τόσο μεγάλος σε ηλικία.

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…