"Δεν έχει ανοίξει η πλατφόρμα για να συμμετέχουν οι εκπαιδευτικοί στον εμβολιασμό, η κυβέρνηση παραπλανεί και λέει ψέματα. Η υφυπουργός Παιδείας λέει ψέματα" υποστήριξε μιλώντας στον Status 107.7, το μέλος του Δ.Σ. της ΔΟΕ, Σπύρος Μαρίνης, αναφορικά με τις δηλώσεις της υφυπουργού Ζέτας Μακρή ότι μόνο το 30% των εκπαιδευτικών έχει δείξει πρόθεση για εμβολιασμό με αδιάθετα εμβόλια. 

Υπενθυμίζεται ότι η υφυπουργός Παιδείας Ζέτα Μακρή είχε τονίσει σε χθεσινή δήλωσή της πως : " Κατά προτεραιότητα εμβολιάζονται εκπαιδευτικοί-ΕΕΠ-ΕΒΠ και μαθητές άνω των 16 των ειδικών σχολείων. Δεν μπορούμε να διαπραγματευθούμε την επιλογή εμβολίου. Το 30% των εκπαιδευτικών έχει δηλώσει την πρόθεσή του να εμβολιαστεί εθελοντικά με τα αδιάθετα εμβόλια".

Ο κ. Μαρίνης είπε στην συνέχεια ότι οι συνάδελφοί του στην ειδική αγωγή έχουν δείξει ενδιαφέρον αλλά δεν έχει γίνει ούτε ένας εμβολιασμός. Υποστήριξε δε, ότι αυτήν την στιγμή υπάρχει μόνο διαδικασία ένταξης στα αδιάθετα εμβόλια, για να καταλήξει ότι η πλατφόρμα ήταν ανοιχτή μόνο για λίγες ώρες και δεν πρόλαβαν να δουν τα mail τους!

 

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…