Καταφέραμε μέσα σε 5 εβδομάδες lockdown στη Θεσσαλονίκη, να γυρίσουμε τον χρόνο στις 26-27 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη”, δήλωσε στον Status 107,7, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε πισωγύρισμα με τον κορονοιό στη Θεσσαλονίκη, το θέμα είναι τι πρέπει να κάνουμε στο εξής. Πρέπει να πάρουμε αποφάσεις, για τις οποίες δεν θα μετανιώσουμε στα μέσα Ιανουαρίου.

Εξάλλου για να πάμε σε εμβολιασμό, πρέπει να έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερα κρούσματα" τόνισε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, σημειώνοντας παράλληλα ότι υπάρχουν πολλοί κατάλληλοι διαθέσιμοι χώροι, που μπορούν να διατεθούν για τη διαδικασία του εμβολιασμού, σε διάστημα λίγων ημερών, από τη στιγμή που θα ζητηθεί από το Υπουργείο Υγείας, ακόμη και για εμβολιασμούς drive through", όπως είπε χαρακτηριστικά.

"Εγώ πάντως προτίθεμαι να κάνω πρώτος το εμβόλιο στη Θεσσαλονίκη συμβολικά, για να προσκαλέσω και τους συμπολίτες μου να το κάνουν”, δήλωσε τέλος ο κ. Ζέρβας.

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…