ΗΧΗΤΙΚΟ - Άδωνις Γεωργιάδης στον Status FM: "Αντέχουμε"

"Ανοιχτά καταστήματα τα Χριστούγεννα, σημαίνει πολύς κόσμος αλλιώς γιατί να ανοίξεις", δήλωσε πριν από λίγο ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον Status FM.

"Μακάρι να μπορούσαμε να μεταφέρουμε τα Χριστούγεννα ένα μήνα", αλλά αυτό δεν γίνεται είπε μιλώντας στον Δημήτρη Βενιέρη και τη Βιργινία Δημαρέση. "Αυτή η αγορά των Χριστουγέννων δεν θα μοιάζει με καμία άλλη. Θα κρατήσει όσο χρειαστεί δήλωσε σχετικά με τα μέτρα στήριξης της αγοράς, ήμασταν προσεκτικοί, κρατήσαμε «καύσιμα» και θα δίνουμε όσο χρειαστεί τόνισε.

Αυτή τη στιγμή τα ταμειακά μας διαθέσιμα δεν είναι πολύ χαμηλότερα από την αρχή της πανδημίας", είπε. Μεγάλο φαίνεται πως είναι το κέρδος της οικονομίας από τα χαμηλά επιτόκια, σύμφωνα με τον Υπουργό, ο οποίος έστειλε ξεκάθαρα το μήνυμα «αντέχουμε».

"Όσες επιχειρήσεις δεν φρόντισαν να μετεξελιχθούν ψηφιακά θα έχουν δυσκολίες στο click away", είπε ενώ υπογράμμισε πως το ηλεκτρονικό εμπόριο ήρθε για να μείνει. Έως τις 5.000 θα ανέρχεται το ποσό επιδότησης για τη δημιουργία e-shop σύμφωνα με το πρόγραμμα του Υπουργείου. "Το click away θα αποφορτίσει τα courier", τόνισε. Ο υπουργός δήλωσε πως αδημονεί να κάνει και το εμβόλιο για τον κορωνοϊό ακόμα και πρώτος.

"Οι εταιρίες τα εμβόλια τα είχαν φτιάξει από τις αρχές της πανδημίας, ελέγχονται εδώ και μήνες σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους", διαβεβαίωσε. Ο ίδιος διευκρίνισε πως το εμβόλιο αναπτύχθηκε γρήγορα λόγω της αθρόας χρηματοδότησης που υπήρξε.

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…