"ΠΑΣΟΚ έγινα εξαιτίας του Ανδρέα Παπανδρέου - όταν τον γνώρισα αντιλήφθηκα ότι έχω να κάνει με ένα μέγεθος μεγάλο για τη χώρα, κι από και και πέρα εντάχθηκα στον χώρο του ΠΑΣΟΚ. Ομως, αυτό που έχουμε σήμερα και το ονομάζουμε ΚΙΝΑΛ, δεν έχει καμία σχέση με το ΠΑΣΟΚ.

Δεν φεύγω από τον χώρο αυτό, γιατί ντρέπομαι σαν άνθρωπος να φύγω από έναν χώρο από τον οποίο χιλιάδες άλλοι έχουν δώσει το είναι τους, τη ζωή τους, και ο ίδιος ο Ανδρέας Παπανδρέου έδωσε ότι είχε και δεν είχε", τόνισε σε συνέντευξή του στον Status 107.7, ο πρώην βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Λιάνης. 

"Οταν βλέπω τέτοια φαινόμενα , δεν μπαίνω πια στην κριτική του ποιος φταίει ή ποιος δεν φταίει. Ξέρω πολύ καλά τι συνέβη. Το ΠΑΣΟΚ διαιρείθη κι άρχισε να διαλύεται από την στιγμή που περίπου δέκα κορυφαία στελέχη του, σκέφτηκαν ότι μπορούν να διαδεχθούν τον Ανδρέα Παπανδρέου" υπογράμμισε ο κ. Λιάνης κατονομάζοντας τους κυρίους Σημίτη, Γεννηματά, Τσοχατζόπουλο, Παπουτσή, Χρυσοχοϊδη, Πάγκαλο, αλλά και την κα. Διαμαντοπούλου.

"Παραδέχομαι τον κ. Μητσοτάκη, είναι μέχρι στιγμής ανώτερος απ' ότι ανέμενα εγώ. Πολύ ανώτερος του ποιοτικού στοιχείου που έχει το κόμμα του, είπε ο κ. Λιάνης υπογραμμίζοντας ότι ο πρωθυπουργός τα κατάφερε στην πρώτη φάση της πανδημίας, αλλά και ότι διπλωματικά δεν τα πάει άσχημα" ανέφερε ακόμη ο κ. Λιάνης. 

Τόνισε επίσης πως "Ο κ. Τσίπρας είναι πολλαπλώς εξελίξιμος, μην τον υποτιμάτε" και πρόσθεσε ότι "ο κ. Τσίπρας έκανε ένα μεγάλο λάθος που του στοίχισε πολύ - ενώ είναι τεράστια επιτυχία η Συμφωνία των Πρεσπών, πήγε να την καρπωθεί μόνος. Ητο λάθος". 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…