Κεγκέρογλου κατά Λοβέρδου; "Αν δεν είναι χιούμορ, είναι φαντασίωση"

"Από το Μάιο του 2013 και μετά η Αννα Διαμαντοπουλου είναι ανεξάρτητη πολιτικά", τόνισε και ευχήθηκε "Καλή επιτυχία".


Για χιούμορ έκανε λόγο σχετικά με τις δηλώσεις του Ανδρέα Λοβέρδου περί συγκυβέρνησης με αφορμή την πρόταση Μητσοτάκη η Άννα Διαμαντοπούλου να είναι η πρόταση της Ελλάδας για τη θέση του Γενικού Γραμματέα του ΟΟΣΑ. "Αν δεν ήταν χιούμορ ήταν κακό χιούμορ" είπε αρχικά για να καταλήξει αργότερα "Αν δεν είναι χιούμορ είναι φαντασίωση".
"Κάνουμε πολύ σκληρή αντιπολίτευση στην κυβέρνηση. Δεν το κάνουμε επειδή έχουμε σκοπιμότητα. Παίζουμε ρόλο αξιωματικής αντιπολίτευσης γιατί η αξιωματική αντιπολίτευση έχει δικά της προβλήματα." είπε επίσης ο κ. Κεγκέρογλου.


"Όταν κάποιος κάνει χιλιάδες Twits κάποιο θα έχει και το φάλτσο του. Είναι πέρα από κάθε πραγματικότητα. Δεν κατανοούμε το χιούμορ του." είπε σχετικά με το επίμαχο Twit του Ανδρέα Λοβέρδου.
"Σύμφωνα με τις δικές μας μετρήσεις έχουμε 12%. Τα ποσοστά αποτυπώνονται στις εκλογές. Με την ανασυγκρότηση και διεύρυνση που κάνουμε έχουμε αναπτύξει στέρεα βάση", είπε μιλώντας στον Δημήτρη Βενιέρη και τη Βιργινία Δημαρέση.

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…