Ευθεία επίθεση κατά του Σταύρου Κοντονή, με αφορμή τις δηλώσεις του τελευταίου, που οδήγησαν και στη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε μιλώντας στον Δημήτρη Βενιέρη και τον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 o πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κυρίτσης.

«Ο κ. Παρασκευόπουλος δεν είπε τίποτα τέτοιο, έγινε κοπτοραπτική στις δηλώσεις του, ο κ. Κοντονής είπε αυτό που είπε για το οποίο διεγράφη από τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι τελείως ψέμα όπως ξέρουν όλοι διότι ο ΣΥΡΙΖΑ και η Χρυσή Αυγή βρίσκονται σε πλήρη αντίστιξη, ιδεολογική, πολιτική, ηθική, πατριωτική – άρα όλη αυτή η ιστορία γίνεται επειδή η Νέα Δημοκρατία ήταν «νύχι / κρέας» με την Χρυσή Αυγή, θυμόμαστε τον διευθυντή του γραφείου του Σαμαρά, τον κ. Μπαλτάκο που διαπραγματευόταν με τον Κασιδιάρη.

Ξέρουμε ότι η ΧΑ φτιάχτηκε με ψήφους της ΝΔ, τις οποίες η ΝΔ επαναπάτρισε μετά την απάτη που έκανε στην Συμφωνία των Πρεσπών, και προσπαθούν να φτιάξουν έναν τέτοιου είδους αντιπερισπασμό, ο οποίος πέφτει στο κενό, διότι ο ελληνικός λαός έχει μνήμη και κρίση», είπε ο Γιώργος Κυρίτσης.

Ερωτηθείς σχετικά με όσα υποστήριξε ο κ. Κοντονής και το αν αυτό δημιουργεί ζήτημα στον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κυρίτσης δήλωσε:

«Είναι μία άποψη την οποία συμμερίζεται απ’ ότι φαίνεται μόνο ο ίδιος, το γεγονός μάλιστα ότι είναι και ο ίδιος νομικός και πρώην υπουργός Δικαιοσύνης κάνει ακόμη βαρύτερο το παράπτωμά του, και πραγματικά αναρωτιόμαστε τι τον ώθησε να πει μία τέτοια τεράστια μπούρδα.»

Κληθείς να σχολιάσει την στάση του κ. Κοντονή, είπε: «Επειδή εγώ παρακολουθώ τις διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ δεν θυμάμαι ποτέ σε Κεντρικές Επιτροπές  να έβαλε ο Σταύρος τέτοιου είδους ζήτημα. Άμα έχεις θέμα με το κόμμα, πας και το βάζεις στα όργανα,  δεν πας και το βάζεις στα κανάλια.

Ελάχιστα πολιτική η στάση του -  αξιολογώντας τον ως ένα πολιτικό ον που πρέπει να καταλαβαίνει τι γίνεται γύρω του, απέδειξε ότι η στάση η οποία κατόρθωσε να κρατήσει, ήταν ελάχιστα πολιτική.

Δεύτερον, ανεύθυνη για υψηλόβαθμο στέλεχος κόμματος.  Δεν επέδειξε πολιτική σοβαρότητα».

Για την στάση Κοντονή εδώ: Ολόκληρη η συνέντευξη εδώ:

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…