Όσον αφορά στην κατηγορία ότι οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, η ίδια σημείωσε ότι «αυτό είχε ως συνέπεια να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και δυστυχώς να πέσει στην είσοδο με απότομο τρόπο».
«Δεν πήγε να διαφύγει. Απλά επειδή αντιλήφθηκε την κίνησή του και εισήλθε σε ένα μαγαζί όπου υπήρχε κόσμος, έκανε το αυτονόητο. Προσπάθησε δηλαδή να κάνει όπισθεν έτσι ώστε να περιορίσει την όποια ζημιά και την όποια βλάβη. Δεν είχε σκοπό να φύγει. Κι άλλωστε δεν έφυγε», ανέφερε η δικηγόρος του.
Υπενθυμίζεται ότι ο 45χρονος ακολούθησε τρελή πορεία για να καταλήξει πάνω στα τραπέζια του καταστήματος, παρασύροντας τους θαμώνες. Τρεις από αυτούς τραυματίστηκαν, ενώ, σε δηλώσεις τους, αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως τα χειρότερα αποφεύχθηκαν χάρη στις ζαρντινιέρες του καταστήματος. Στο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, φαίνεται πως ο άνδρας επιχείρησε να φύγει μετά το τρομακτικό συμβάν, αλλά πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο τον εμπόδισαν.
Σε έλεγχο που του διενεργήθηκε προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος είχε καταναλώσει αλκοολ
Πηγή voria.gr
Φωτογραφία αρχείου
