Στα δικαστήρια κατέληξαν ένας 46χρονος και μια 37χρονη που υπηρετούν στην ΕΛΑΣ και διατηρούσαν ερωτική σχέση, στη Θεσσαλονίκη.

Το ζευγάρι χώρισε εδώ και περίπου έναν χρόνο αλλά η γυναίκα κατήγγειλε ότι ο πρώην σύντροφος της, της έχει κάνει τον βίο… αβίωτο.
Η γυναίκα υπέβαλε μήνυση λέγοντας ότι ο 46χρονος την παρακολουθεί, βρίσκεται σε καθημερινή βάση κάτω από το σπίτι όπου διαμένει με τα δύο ανήλικα παιδιά της που απέκτησε από προηγούμενο γάμο. Ισχυρίστηκε ότι δεν την αφήνει στην ησυχία της και ότι την απειλεί.

Ο 46χρονος αστυνομικός συνελήφθη και εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για “απειλή με έντονη παρακολούθηση” ενώ παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο. Όμως και ο ίδιος κατήγγειλε την πρώην σύντροφο του η οποία συνελήφθη και διώκεται για “ενδοοικογενειακή απειλή” ενώ παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.

Η υπόθεση πρώτα εισήχθη στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο με κατηγορούμενο τον 46χρονο και μάρτυρα την 37χρονη. Η δίκη αναβλήθηκε για αύριο αλλά το δικαστήριο ύστερα από σχετική πρόταση του εισαγγελέα της έδρας διατήρησε την κράτηση του κατηγορούμενου.

Νωρίτερα, η καταγγέλλουσα απάντησε καταφατικά όταν ρωτήθηκε από την πρόεδρο της έδρας αν υπάρχει κίνδυνος σε ενδεχόμενη άρση της κράτησης του 46χρονου.

“Είμαι 25χρονια αστυνομικός, δεν μου αρμόζει τέτοια συμπεριφορά” ανέφερε ο κατηγορούμενος.

Πηγή: GRTimes.gr

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…