Τραγωδία στην Κωνσταντινούπολη, μετά από μεγάλη φωτιά που ξέσπασε μετά από έκρηξη σε κτίριο.


Τουλάχιστον 10 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες τραυματίστηκαν, μετά από φωτιά που ξέσπασε στον τελευταίο όροφο ενός 16όροφου κτιρίου στο Σισλί της Κωνσταντινούπολης.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Διοίκηση της Κωνσταντινούπολης, αναφέρεται ότι η φωτιά πιστεύεται ότι προκλήθηκε κατά τη διάρκεια ανακαίνισης.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, σημειώθηκε έκρηξη κοντά στη σκηνή κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης νυχτερινού κέντρου, το οποίο ήταν κλειστό λόγω του Ραμαζανιού.


Μετά την έκρηξη ξέσπασε φωτιά στο νυχτερινό κέντρο. Καθώς η φωτιά «φούντωνε», το κλαμπ και το κτίριο γέμισαν καπνό. Εκείνη τη στιγμή, όσοι βρίσκονταν στο κλαμπ και στο κτίριο εγκλωβίστηκαν.

Μετά την ειδοποίηση, πολλές πυροσβεστικές δυνάμεις, ασθενοφόρα και υγειονομικές ομάδες στάλθηκαν στο σημείο.

Η ανακοίνωση της δημοτικής αρχής
«Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Διοίκησης της Κωνσταντινούπολης, 5 άτομα έχασαν τη ζωή τους και 11 άτομα τραυματίστηκαν στην πυρκαγιά που ξέσπασε στην οδό Yildiz Posta στη συνοικία Gayrettepe της περιοχής Besiktas, η οποία θεωρείται ότι προκλήθηκε από ανακαίνιση σύμφωνα με τους πρώτους προσδιορισμούς. Οι τραυματίες μεταφέρονται σε νοσοκομεία της περιοχής», αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…