Διαφορετικούς δρόμους τράβηξαν, Ευγενία Σαμαρά και Γιάννης Ποιμενίδης, ύστερα από 9 χρόνια κοινής πορείας. 



Οι δύο ηθοποιοί δεν έχουν τοποθετηθεί δημόσια, επιβεβαιώνοντας ή διαψεύδοντας την είδηση του χωρισμού τους, ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Breakfast@Star» το τέλος της σχέσης τους, είναι οριστικό.

Ρεπόρτερ της εκπομπής είπε στην Ελένη Χατζίδου και στον Ετεοκλή Παύλου ότι μίλησε με πρόσωπα από το στενό περιβάλλον της ηθοποιού και επιβεβαίωσαν τον χωρισμό. «Είναι κάτι πολύ νωπό, πολύ φρέσκο και ούτε οι ίδιοι ακόμα το έχουν συνειδητοποιήσει. Η Ευγενία κάνει εργασιοθεραπεία, βρίσκεται συνεχώς σε γυρίσματα, είναι πολύ μουδιασμένη. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι ο χωρισμός είναι οριστικός» είπε συγκεκριμένα, στους παρουσιαστές.

Σε συνέχεια του ίδιου ρεπορτάζ, διαψεύστηκαν τα δημοσιεύματα που θέλουν την Ευγενία Σαμαρά να έχει προχωρήσει σε μία νέα σχέση και μάλιστα, με τον ηθοποιό, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο. «Αναληθής και ανυπόστατη είδηση. Μίλησα με ανθρώπους από το πολύ κοντινό περιβάλλον αυτών των δύο ανθρώπων και δεν ισχύει. Είναι κατηγορηματικά μία αναληθής πληροφορία» είπε δημοσιογράφος της εκπομπής.

Η τελευταία κοινή δημόσια εμφάνισή τους ως ζευγάρι
Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του πρώην ζευγαριού ήταν στις 21 Φεβρουαρίου σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, όπου διασκέδασαν μαζί με τους Σάντυ Χατζηιωάννου, Μιχαήλ Ταμπακάκη, Θανάση Αλευρά, Κωστή Μαραβέγια, Τόνια Σωτηροπούλου και άλλους φίλους.

Δείτε τις εικόνες

5585_EVGENIA_SAMARA_GIANIS_PIMENIDIS_2122023
5559_EVGENIA_SAMARA_GIANIS_PIMENIDIS_2122023__1_
5572_EVGENIA_SAMARA_GIANIS_PIMENIDIS_2122023__1_

5521_EVGENIA_SAMARA_GIANIS_PIMENIDIS_SANTI_XATZIIOANOY_MIXAIL_TAMPAKAKIS_2122023
Ευγενία Σαμαρά-Γιάννης Ποιμενίδης-Σάντυ Χατζηιωάννου-Μιχαήλ Ταμπακάκης
5778_THANASIS_ALEVRAS_KOSTIS_MARAVEGIAS_GIANIS_PIMENIDIS_EVGENIA_SAMARA_2122023
Θανάσης Αλευράς-Κωστής Μαραβέγιας-Γιάννης Ποιμενίδης-Ευγενία Σαμαρά
5807_EVGENIA_SAMARA_THANASIS_ALEVRAS_TONIA_SOTIROPOYLOY_2122023
Ευγενία Σαμαρά-Θανάσης Αλευράς-Τόνια Σωτηροπούλου


Δημοσίευμα της εφημερίδας OnTime υποστηρίζει πως οι δυο ηθοποιοί αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους εδώ και έναν μήνα.

Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό» αναφέρεται, ότι το ζευγάρι δεν επιθυμεί να επιβεβαιώσει αλλά ούτε να διαψεύσει τη συγκεκριμένη είδηση. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, άτομα από το περιβάλλον τους επιβεβαιώνουν τα «σύννεφα» στη σχέση τους, χωρίς, ωστόσο, να αποκλείουν το ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης.

Τόσο η Ευγενία Σαμαρά, όσο και ο Γιάννης Ποιμενίδης εξακολουθούν να διατηρούν στα social media τις κοινές τους φωτογραφίες.

πηγή protothema.gr

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…