Ακόμη ένα επεισόδιο στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα θα διαδραματιστεί σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Και αυτό διότι η 24χρονη κοπέλα αναμένεται να δώσει νέα, συμπληρωματική κατάθεση σχετικά με την καταγγελία ότι βιάστηκε την Πρωτοχρονιά, σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, σε μία ιστορία που έχει συνταράξει το πανελλήνιο.

Όπως τονίζουν, δε, πηγές από το περιβάλλον της κοπέλας, είναι διατεθειμένη να μην κάνει ούτε βήμα πίσω σε αυτή την ιστορία, καθώς θέλει να γίνει παράδειγμα για όλες τις γυναίκες που μπορεί να έχουν βιώσει μία αντίστοιχη κατάσταση στο παρελθόν αλλά ενδεχομένως να βρεθούν σε αντίστοιχη θέση στο μέλλον.

Η τρίτη κατάθεση της Γεωργίας

Η Γεωργία Μπίκα έχει ήδη καταθέσει δύο φορές και σήμερα θα είναι η τρίτη φορά που θα προσέλθει για κατάθεση, περιγράφοντας εκ νέου τα όσα βίωσε.

Μάλιστα, όπως η ίδια αποκάλυψε, κάθε μέρα που περνά θυμάται όλο και περισσότερα πράγματα, γεγονός που από μόνο του κάνει τη σημερινή της κατάθεση εξαιρετικά κρίσιμη για την εξέλιξη της έρευνας.

Τι είχε καταγγείλει η 24χρονη

Θυμίζουμε ότι η 24χρονη κατήγγειλε ότι βιάστηκε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, όταν υπό την επήρεια μέθης και ενώ η ίδια κατευθυνόταν σε δικό της δωμάτιο για να περάσει τη νύχτα, βρέθηκε σε δωμάτιο που είχε νοικιάσει η παρέα από την Αθήνα.

Η ίδια δεν θυμάται τίποτα παραπάνω, πέρα από δύο ανθρώπους στο δωμάτιο και τον έναν, κάποια στιγμή από πάνω της. Οπως είπε στη συνέντευξη που παραχώρησε με θάρρος, αποκαλύπτοντας και το πρόσωπό της, υπάρχει ένα πλήρες κενό από εκεί και έπειτα. Η ίδια ξύπνησε την επομένη σε ένα άγνωστο δωμάτιο με ανδρικά ρούχα, βαλίτσες και κάλτσες και κάποια χάπια ενίσχυσης της στυτικής λειτουργίας δίπλα της και αμέσως κατήγγειλε το βιασμό της στην αστυνομία.
Εν αναμονή των τοξικολογικών εξετάσεων

Συν τοις άλλοις, αναμένονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών ερευνών. Το πόρισμα αυτό είναι ιδιαίτερα κρίσιμο καθώς θα δείξει αν στη Γεωργία χορηγήθηκαν ουσίες που ουσιαστικά την έκαναν να χάσει έως και τις αισθήσεις της με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αυτό το απόλυτο κενό που και η ίδια περιγράφει.

Πηγή: iefimerida.gr

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…