Απέκτησαν... «ονοματεπώνυμα» τα έξι μέλη της σπείρας που είχε ρημάξει συνολικά 57 κατοικίες στις περιοχές της Λιβαδειάς, του Ορχομενού και της Αλίαρτου Βοιωτίας, καθώς ταυτοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Λιβαδειάς που εξιχνίασαν διαρρήξεις σε βάθος... 5ετίας!

Όπως προέκυψε στο πλαίσιο της πολύμηνης έρευνας, οι έξι Έλληνες είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα που δρούσε από το μακρινό 2017, αλλά παρέμεναν άγνωστοι παρ' όλο που δυο συνεργοί τους είχαν συλληφθεί από αστυνομικούς του τμήματος Ορχομενού το Μάρτιο του 2018, όταν είχαν εξιχνιαστεί συνολικά 46 κλοπές και τρεις απόπειρες.

Από την τωρινή έρευνα, εξιχνιάστηκαν συνολικά άλλες οκτώ διαρρήξεις που διέπραξε η σπείρα από τις 2 Απριλίου του 2017 ως τις 4 Ιανουαρίου του 2018 με λεία χρήματα, χρυσαφικά, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, είδη οικιακής χρήσης και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας άνω των 5.300 ευρώ.

Σε βάρος των έξι κακοποιών σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς, ενώ οι άνδρες της Ασφαλείας σε συνεργασία με τους συναδέλφους τους των αντίστοιχων υπηρεσιών και άλλων περιοχών της ανατολικής Στερεάς εξετάζουν την τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες διαρρήξεις.

Πηγή: protothema.gr

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…