Σε ισχύ τίθενται από σήμερα και  για τέσσερις μήνες, νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του ανισόπεδου κόμβου Κ16, όπου ξεκίνησαν οι υπολειπόμενες εργασίες στο παράπλευρο οδικό δίκτυο και τα έργα της δεύτερης φάσης.

Όπως ανακοινώθηκε από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η Τροχαία και η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας προχωρούν σε συγκεκριμένες ρυθμίσεις και γνωστοποιούν ότι στο ρεύμα πορείας από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται κανονικά από τις ελεύθερες λωρίδες κυκλοφορίας του ίδιου ρεύματος. Η κυκλοφορία των οχημάτων από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα θα εκτραπεί μέσω του προσωρινά διαμορφωμένου - ασφαλτοστρωμένου οδικού τμήματος της νησίδας, κάτι όμως που θα ισχύσει από το Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022.

Σε αυτή τη φάση των εργασιών, η κίνηση των οχημάτων από και προς τους κλάδους του ανισόπεδου κόμβου Κ16 (είσοδος και έξοδος για την περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης και την Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης) θα διεξάγεται κανονικά από τις δεξιές λωρίδες. Το ανώτατο όριο ταχύτητας στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ μειώνεται σταδιακά στα 60 χλμ./ώρα κατά μήκος της ζώνης των εργασιών και παύει να ισχύουν ως ανώτατο όριο ταχύτητας τα 130 χλμ./ώρα.

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…