Τα βέλη της προς τον πρώην υπουργό και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη έστρεψε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, μιλώντας στον Status 107.7.

Αναφερόμενη στην θετική γνωμοδότηση προς την Ολομέλεια υπέρ της άρσης της ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής για την υπόθεση Στουρνάρα, τόνισε, "καιρός ήταν".

"Είμαι κατά της βουλευτικής ασυλίας", είπε η κ. Κωνσταντοπούλου. "Ο κ. Πολάκης θα έπρεπε να λογοδοτήσει για πολύ σοβαρότερα θέματα από την υπόθεση Στουρνάρα, όπως είναι ας πούμε η ευθύνη του για το Μάτι, η ευθύνη του για την τρομακτική αυτή στάση και σύμπραξη στη συνέχεια την ώρα που άνθρωποι έπρεπε να διασωθούν και χαροπάλευαν ο κ. Πολάκης , έκανε συνέντευξη τύπου μαζί με τον κ. Τσίπρα και όλους αυτούς τους κυρίους για να σώσουν το πολιτικό τους τομάρι και να εμφανιστούν ότι δήθεν κάνουν ότι μπορούν ενώ εκείνη την ώρα θα έπρεπε να σώζουν ανθρώπους από τη θάλασσα".

"Τα αμαρτήματα Πολάκη είναι πολύ σοβαρότερα, όπως και συνολικά της προηγούμενης κυβέρνησης. Εγώ έχω τοποθετηθεί για όλα αυτά και δεν έχω μασήσει τα λόγια μου. Δυστυχώς έγινε μια επιλογή την οποία δεν συμμερίζομαι. Την εξήγγειλε βέβαια ο κ. Μητσοτάκης, από την αρχή της θητείας του που ήτανε να μην ελέγξει τον Τσίπρα γιατί δήθεν τους πρωθυπουργούς δεν τους θέλουμε στη φυλακή αλλά στο σπίτι τους».

«Δυστυχώς με αυτές τις νοοτροπίες οδηγηθήκαμε ο κάθε ένας που διατελεί πρωθυπουργός να θεωρείται ανεξέλεγκτος. Είμαστε όλοι ίσοι απέναντι στο νόμο και όταν κάποιος εγκληματεί πρέπει να ελέγχεται. Δεν είναι μόνο ο κ. Παππάς, δεν είναι μόνο ο κ. Παπαγγελόπουλος. Θα έπρεπε να έχει ελεγχθεί ο κ. Τσίπρας, θα έπρεπε να έχει ελεγχθεί συνολικότερα. Το ότι ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε να μην το κάνει αυτό, δυστυχώς για μένα, σημαίνει έναν υπολογισμό ανταλλακτικών σχέσεων στο επίπεδο της ποινικής ευθύνης».

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…