«Θα πρέπει να λες όλη την αλήθεια στον ελληνικό λαό. Υποτίθεται ότι στο Βερολίνο έχει γίνει κάτι, ανάμεσα στην Ελλάδα και στην Τουρκία, έχει γίνει κάτι, υπάρχει ένα έγγραφο.

Το ξέρει η αντιπολίτευση; Όχι.

Το ξέρει η συμπολίτευση; Όχι.

Εγώ ρώτησα πολλούς βουλευτές χθες της ΝΔ, αν ξέρουν αυτό το έγγραφο – επιτρέψτε μου να πω, αν υπάρχει τέτοιο έγγραφο», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 και τον Δημήτρη Βενιέρη ο βουλευτής και πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας, αναφορικά με την ύπαρξη  «γραπτής συμφωνίας» με την Τουρκία στο πλαίσιο των συνομιλιών που έγιναν με γερμανική διαμεσολάβηση, την οποία αποκάλυψε ο πρωθυπουργός μέσω του ευρωπαϊκού Τύπου.

«Αυτό το πράγμα, όλο μαζί, δεν συγκροτεί αυτό που λέμε, τη μυστική διπλωματία;»

«Μιλάμε για ένα τεράστιο εθνικό θέμα για το οποίο ο ελληνικός λαός θα πρέπει να είναι και ενημερωμένος, και προετοιμασμένος», τόνισε ο κ. Βίτσας.

 Αναφορικά με τις εξελίξεις στη Μόρια, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση,  ενώ επανέλαβε την πάγια θέση του κόμματός του, κατά της δημιουργίας κλειστών δομών, σημειώνοντας ότι «όπου υπάρχουν κλειστές δομές σε όλο τον κόσμο, έχουμε «εκρήξεις», πρόβλημα για τους πρόσφυγες και μετανάστες, αλλά και πρόβλημα στα δικαιώματα και τις δυνατότητες που έχουν οι ντόπιοι»

Η αναφορά στο έγγραφο και την μυστική διπλωματία εδώ: Η αναφορά στις κλειστές δομές εδώ: Ολόκληρη η συνέντευξη εδώ:
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…