Οπως ανέφερε μιλώντας στον Status 107,7 και στην εκπομπή Τάδε Έφη Άρης η δημοσιογράφος και δημοτική σύμβουλος Κασσάνδρας Μαρία Παπαδημητρίου "οι υποδομές στους αγωγούς μεταφοράς λυμάτων είναι πολύ παλιές και δεν ανταποκρίνονται στις σημερινές ανάγκες αφού στη Χαλκιδική παρατηρείται υπέρ τουρισμός".
"Καταρχήν θέλω να πω στον κόσμο να έρθει στο Πευκοχώρι και γενικότερα στην Κασσάνδρα, γιατί αυτό το συμβάν περιορίζεται σε ένα συγκεκριμένο σημείο της ακτής Ακρωτήρι και όχι σε όλες τις ακτές του Πευκοχωρίου. Έσπασε ένας αγωγός λόγω και της υπερφόρτωσης του δικτύου γιατί εκεί είναι το πρόβλημα στην Κασσάνδρα. Πρώτον στον υπερ τουρισμό και δεύτερον στις ελλιπέστατες και παλιές υποδομές", τόνισε η κ.Παπαδημητρίου.
"Τα έργα στην περιοχή έγιναν πριν πολλά χρόνια και δεν έχουμε ανανεωθεί οι υποδομές, οι οποίες δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν πια τον όγκο των χρηστών τους", κατέληξε η κ. Παπαδημητρίου.
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:
