"Ποταμός" η Ζ. Κωνσταντοπούλου στον Status FΜ

"Έζησα για να δω κυβέρνηση και χειρότερη από του Σαμαρά, αυτή του Σύριζα μετά την προδοσία", είπε σήμερα η Ζωή Κωνταντοπούλου μιλώντας στον Status FM και τον Δημήτρη Βενιέρη ενώ χαρακτήρισε αδικαιολόγητη την αποχώρηση των κομμάτων της αντιπολίτευσης στην ψηφοφορία για την σκευωρία της Novartis.

"Θα ήμουν υπέρ της παραπομπής Παπαγγελόπουλου, αλλά είναι μια αποσπασματική κίνηση που αν μείνει αποσπασματική είναι για γέλοια. Ο Παπαγγελόπουλος δεν δρούσε μόνος του και αυτό φάνηκε. Επελέγη από τον Τσίπρα για να κάνει τη βρώμικη δουλειά, έμεινε σταθερός ενώ άλλαξαν 3 υπουργοί, αναβαθμίστηκε σε υπουργός", είπε η πρώην Πρόεδρος της Βουλής. 

"Το να καταδέχεται ένας πολιτικός να έχει δικαστικούς λειτουργούς μαριονέτες είναι ό,τι πιο ποταπό", τόνισε. 

"Η ιστορία αυτή εργαλειοποιήθηκε προκειμένου να ενισχύσει τη θέση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, οι πρώτες αναφορές έγιναν τη μέρα του μεγάλου συλλαλητηρίου για τη συμφωνία των Πρεσπών. Όλα αυτά εξοργίζουν όποιον άνθρωπο πιστεύει στη δικαιοσύνη, τη δημοκρατία, τους νόμους και το κράτος δικαίου" είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου. 

"Θα έπρεπε ήδη να έχουν εκκινηθεί διαδικασίες για πρόσωπα που λειτουργούσαν ως Καμόρα, εκμεταλλευόμενοι αθέμιτα την εξουσία", είπε η Ζωή Κωνταντοπούλου. "Και κατά του κ. Τσίπρα και κατά του κυρίου Παππά, και του κυρίου Κοντονή και του κυρίου Καλογήρου και άλλων", διευκρίνησε. 

"Κατέθεσα από πολύ νωρίς μηνυτήρια αναφορά για το Μάτι", "γίναμε όλοι μάρτυρες της πραγματικά απάνθρωπης προσπάθειας να συγκαλύψουν τις ευθύνες τους όλοι οι υπεύθυνοι. Παρίσταναν πρωθυπουργός και υπουργοί ότι υπάρχει μια "φωτίτσα", παρίσταναν ότι δεν γνώριζαν για νεκρούς, ενώ ήξεραν και ακολούθησε μια προσπάθεια να καλύψει η κυβέρνηση τις δικές της ευθύνες. Παρήγγειλαν να ερευνηθούν κατά προτεραιότητα τα αυθαίρετα για να πουν ότι φταίνει τα σπίτια, οι άνθρωποι ή οι άνεμοι όπως έχει καταγγείλει και ο Ματθαιόπουλος", κατήγγειλε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η ίδια κατήγγειλε σοβαρές παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη, στις μετέπειτα έρευνες.

"Η Ελλάδα πρέπει να βγει μπροστά για την υπεράσπιση του Διεθνούς Δικαίου", δήλωσε σχετικά με τα Ελληνοτουρκικά. 

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…