Ως άνθρωπος χαμηλού εισοδήματος, που προσπαθούσε να επιβιώσει και ιδιόρρυθμη προσωπικότητα εμφανίζεται ο δράστης της αιματηρής επίθεσης στη ΔΟΥ Κοζάνης.

Φέρεται να ήρθε σε σύγκρουση με τους υπαλλήλους της εφορίας επειδή δεν μπορούσε να πάρει επιδόματα, καθώς δεν υπέβαλλε εδώ και χρόνια φορολογικές δηλώσεις, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Μιχάλη Αγραφιώτη από την Κοζάνη, που μίλησε στον Status FM.

Όπως είπε ο κ. Αγραφιώτης, όλα έγιναν πολύ ξαφνικά κι "αν δεν κατέβαινε ο προϊστάμενος της εφορίας από τον πάνω όροφο, να τον ακινητοποιήσει, θα είχε αποτελειώσει την κοπέλα, που χτυπούσε εκείνη την ώρα"

Την ίδια ώρα, μάχη για τη ζωή του δίνει ο 56χρονος υπάλληλος που υπέστη τον πιο σοβαρό τραυματισμό από την επίθεση με τσεκούρι.  Από τους άλλους δύο τραυματίες, μία 66χρονη έχει υποστεί καταστροφή του δεξιού οφθαλμού και θλαστικά τραύματα στο πρόσωπο, ενώ ελαφρύτερα τραυματισμένη είναι μία 47χρονη, η οποία φέρει θλαστικά κατάγματα και νοσηλεύεται στην νευροχειρουργική κλινική του νοσοκομείου.

Σε πανελλαδική στάση εργασίας θα προχωρήσουν σήμερα οι εφοριακοί, από τις 11:30 π.μ. έως το πέρας του ωραρίου, αντιδρώντας στη δολοφονική επίθεση με τσεκούρι που δέχθηκαν οι υπάλληλοι της ΔΟΥ Κοζάνης.

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…