ΗΧΗΤΙΚΟ Status FM 107,7 Πάνος Ρήγας: "Άτοπο το κείμενο των 87" - Για Αποστολάκη: "Αν δε ξέρει να μη μιλάει" - Για Ραγκούση: "Να προσέχει τι λέει για έναν χώρο που τον υποδέχτηκε"

Στην τάξη ανακαλεί ο πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Πάνος Ρήγας τα στελέχη που εγκαλούν την ηγεσία αλλά και εκείνους που μιλούν χωρίς να έχουν γνώση, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status FM 107.7 και στους δημοσιογράφους Δημήτρη Βενιέρη και Βιργινία Δημαρέση.

Άτοπο χαρακτήρισε το κείμενο των 87 ο Πάνος Ρήγας, καθώς ήδη είχε ανακοινωθεί η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής. "Θα σας πω όλα τα στελέχη και τα μέλη του κόμματος έχουν κατι σημαντικό στο μυαλό τους: πως θα είμαστε πειστικοί για την επόμενη μέρα", τόνισε. 

Ακούστε το απόσπασμα:

Ο ίδιος αναφέρθηκε στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ και την παύση του καθημερινού φίλου της Αυγής, λέγοντας πως ήταν γνωστό εδώ και καιρό σε όλα τα στελέχη. "Δεν μπορουσε να γίνει διαφορετικά. Όλοι γνωρίζουν από το '22 ότι θα έπρεπε να προχωρήσουμε σε αυτές τις αναδιαρθρώσεις", τόνισε.

Επίσης απέκλεισε το ενδεχόμενο ύπαρξης μαύρων χρημάτων και σημείωσε πως τα έσοδα του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ είναι γνωστά: από τις συνδρομές των μελών και την κομματική επιχορήγηση. "Έχουμε ένα πρόβλημα ρευστότητας', σημείωσε. 

Ακούστε το απόσπασμα:

Για τον κ. Αποστολάκη σχολίασε πως όταν κάποιος δεν γνωρίζει κάτι, ας μη μιλάει και αν γνωρίζει, να πάει στον εισαγγελέα. Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του Γιάννη Ραγκούση τα περί κόμματος δουλικών, ο Πάνος Ρήγας κάλεσε τον κ. Ραγκούση να είναι πιο προσεκτικός στις τοποθετήσεις του σε έναν χώρο που τον υποδέχτηκε.

Ακούστε το απόσπασμα:

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…