Από 1ης Ιανουαρίου 2024 αναμένεται να είναι στις θέσεις τους 150 νέοι οδηγοί του ΟΑΣΘ, σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζομένων στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης Γιάννη Δήμκα. Μιλώντας στον Status και στην Βιργινία Δημαρέση, σημείωσε πως ήδη η προκήρυξη είναι στο ΑΣΕΠ και αναμένεται η έγκρισή της ώστε να αναρτηθεί και να μπορέσουν οι ενδιαφερόμενοι να προχωρήσουν στην υποβολή αιτήσεων.

Ο κ. Δήμκας τόνισε ότι σίγουρα θα είναι μια βοήθεια αυτοί οι 150 οδηγοί ώστε να βγουν έστω 50-60 επιπλέον λεωφορεία στους δρόμους της πόλης.

Για την επιβάρυνση του κυκλοφοριακού στη Θεσσαλονίκη λόγω των εργασιών για την κατασκευή του fly over, επισήμανε πως «από την ημερα που ξεκίνησαν οι εργασίες ειδικά τις μεσημεριανές ώρες και μετά , επειδή ο περισσότερος όγκος είναι απο δυτικά προς ανατολικά φρακάρει όλο το κέντρο. Με το που αποκλειστεί και το αντίθετο ρεύμα μετά η κατάσταση αυτή θα είναι έτσι όλη την ημέρα».

 

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…