«Εγώ με απεσταλμένους της Αμερικής δεν μπορώ να συναναστραφώ. Δεν με ενδιαφέρει ο Κασσελάκης και δεν έχω ασχοληθεί μαζί του».
Αυτό απάντησε ο γνωστός καλλιτέχνης Παντελής Θαλασσινός ερωτηθείς για το

αν θα στεκόταν στο πλευρό του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σε μια ενδεχόμενη πρόταση του, σε συνέντευξή του στην εκπομπή Τάδε Έφη… Άρης, στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Status fm 107,7.
«Στον ΣΥΡΙΖΑ νιώθω ότι έχει γίνει ένα διχασμός και στεναχωριέμαι για τους αριστερούς του κόμματος» πρόσθεσε, τονίζοντας ότι δεν θα κατέβαινε ποτέ στην πολιτική, αν κα του έχουν γίνει πολλές φορές προτάσεις.
«Έχω άποψη πολιτική και είμαι πολύ ενεργός. Κατεβαίνω και σε πορείες και σε διαμαρτυρίες, αλλά δεν θα μπορούσα να κάνω πολιτική σε ένα σύστημα το οποίο είναι ενισχυμένης αναλογικής. Ο κοινοβουλευτισμός στην Ελλάδα είναι άρρωστος. Η ενισχυμένη αναλογική είναι πραξικόπημα. Θεσμός της δημοκρατίας έπρεπε να είναι η απλή αναλογική και να είναι απαράβατος όρος του Συντάγματος», κατέληξε ο δημοφιλής ερμηνευτής.
Αναφορικά με τα καλλιτεχνικά, αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη που έκανε για το γνωστό άσμα «Τα Σμυρναίικα τραγούδια» το οποίο ανήκει στα αγαπημένα του!

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…