Τη βεβαιότητα ότι ο κόσμος θα δείξει την εμπιστοσύνη του στον Κωνσταντίνο Ζέρβα στις κάλπες της 8ης Οκτωβρίου αλλά και σε ενδεχόμενο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, καθώς ως δήμαρχος έχει κάνει έργο στη Θεσσαλονίκη, εξέφρασε μιλώντας στον Status 107,7 και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης και υποψήφιος με την παράταξη «Ναι στη Θεσσαλονίκη» Πέτρος Λεκάκης.

«Βλέπω την ανταπόκριση του κόσμου. Εμείς αυτά τα τέσσερα χρόνια, ήμασταν μια ομάδα γύρω από τον Κωνσταντίνο Ζέρβα, με όλες τις δυσκολίες, που συνεργαστήκαμε μαζί του το 2019, αλλά δεν κλειστήκαμε στα γραφεία μας, δεν κλείσαμε τα γραφεία μας. Πηγαίνοντας προς την κάλπη ο κόσμος καταλαβαίνει, ο κόσμος κρίνει, συγκρίνει, βλέπει ανθρώπους που ήρθαν ξαφνικά στην πόλη και θέλουν να διοικήσουν με μαγικά ραβδιά, και παράλληλα βλέπει και μια ομάδα που και δουλειά έκανε, και έργο παρήγαγε, κι έχει όραμα για την επόμενη μέρα» σημείωσε ο Πέτρος Λεκάκης.

Ερωτηθείς σχετικά, επισήμανε ότι υπάρχει κόσμος που δεν έχει αποφασίσει τι θα ψηφίσει, και γιατί κουράστηκε από τις συνεχόμενες εκλογές αλλά και γιατί τα βλέμματα ήταν στραμμένα στις φυσικές καταστροφές που έπληξαν τη χώρα μας. Τόνισε πως για τον ίδιο, το βασικότερο όλων είναι να υπάρξει συμμετοχή, να προσέλθει ο κόσμος στις κάλπες γιατί οι πολίτες καλούνται να αποφασίσουν για την πόλη τους. Μία πόλη που όπως τόνισε ο κ. Λεκάκης:

«Είτε κάποιοι το θέλουν είτε όχι, είναι μια πόλη που αλλάζει».

«Το δίλημμα των εκλογών είναι συγκεκριμένο – στρέφουμε το βλέμμα μας μπροστά για την επόμενη μέρα ή γυρνάμε πίσω. Και είναι ξεκάθαρο ότι δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω το 2023, με μεγάλα έργα που για πολλά χρόνια τα θεωρούσαμε μακέτες να ολοκληρώνονται, με έργα τα οποία έχουν δρομολογηθεί από τη διοίκηση Ζέρβα και θα αλλάξουν την φυσιογνωμία της πόλης να έχουν μπει σε μία τροχιά, με μεγάλες χρηματοδοτήσεις  που ήρθαν στην πόλη, και ξαφνικά κάποιοι θυμήθηκαν όταν είδαν ότι το τρένο έχει μπει στις ράγες πλέον και πηγαίνει μπροστά, να διεκδικήσουν, να παρουσιαστούν ως μάγοι οι οποίοι θα λύσουν όλα τα προβλήματα. Αυτά είναι άλλης εποχής».

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Κωνσταντίνου Ζέρβα «Ναι στη Θεσσαλονίκη» εκτίμησε ότι ακριβώς για όλα τα παραπάνω ο κόσμος θα προσέλθει στις κάλπες για να υπερψηφίσει, αποδεχόμενος ότι έγινε έργο από τη νυν διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης.

 

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…