"Δεν είναι δουλειά των Πανεπιστημίων το πως θα ελέγξουν όλους αυτούς τους παράνομους που διοργανώνουν πάρτι σε πανεπιστημιακούς χώρους", τόνισε ο πρύτανης του ΑΠΘ Νικος Παπαιωάννου, μιλώντας στον Status και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη μετά και τα επεισόδια που ξέσπασαν ξημερώματα Κυριακής ύστερα από πάρτι αντιεξουσιαστών στην πολυτεχνική σχολή.

Εξήγησε ότι αν κάποιοι φοιτητές έρθουν επωνύμως και ζητήσουν να τους παραχωρηθεί για μια θεατρική ή πολιτική εκδήλωση, τότε μπορεί να τους δοθεί άδεια.
«Κανείς δεν θέλει να βλέπει Αστυνομία, ΜΑΤ, μέσα στο Πανεπιστήμιο, είναι ένας χώρος ελεύθερης διακίνησης. Ομως δεν είναι δυνατόν μία μειοψηφούσα άποψη να επιβληθεί με ακραίους τρόπους».
Το πρώτο κομμάτι του έργου της βιβλιοθήκης, στο Βιολογικό ολοκληρώθηκε όπως είπε ο κ. Παπαϊωάννου αλλά τέτοιο έργο έχει βάθος χρόνου.
Για τις ΟΠΠΙ και το πότε πιάνουν δουλειά, τόνισε ότι δεν υπάρχει ακόμη καμία επίσημη ενημέρωση από την Πολιτεία.
Ερωτηθείς εάν δέχεται απειλές , ο πρύτανης του ΑΠΘ, απέφυγε να απαντήσει, αναφέροντας ότι : «Δεν έχει νόημα να συζητάμε τέτοια πράγματα. Το να μπούμε σε μια τέτοια διαδικασία συζήτησης... μετά το ένα φέρνει το άλλο...»

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…