"Η αστυνομία κάνει τη δουλειά της, πολιτεία και πρυτανεία πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους" τόνισε στον Status, ο πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης Θεόδωρος Τσαϊρίδης, μετά τα όσα διαδραματίστηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο με τις καταστροφές στο κτήριο του Βιολογικού στο ΑΠΘ, όπου κατασκευάζεται η βιβλιοθήκη.

Ο κ. Τσαϊρίδης εξήγησε ότι δεν μπορούσε να γίνει παρέμβαση της αστυνομίας καθώς  πραγματοποιούνταν 4 πάρτι τη νύχτα του Σαββάτου.

"Αν κάναμε επέμβαση στο ΑΠΘ με 1.000 άτομα μέσα, ποιοι θα αναλάμβαναν την ευθύνη;" είπε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι σε ανακοίνωσή της μετά τους βανδαλισμούς, η Ενωση των αστυνομικών της Θεσσαλονίκης, τόνισε μεταξύ άλλων ότι: 

“Η κατάσταση που επικρατεί στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, έχει καταλήξει να είναι ένα κακόγουστο ανέκδοτο για το οποίο κανείς δεν αναλαμβάνει την ευθύνη”.

Επισημαίνουν ακόμη πως : "Άτομα που κρατάνε βαριοπούλες μπορούν να περάσουν τις εισόδους του Πανεπιστημίου, χωρίς κανέναν έλεγχο, και να καταστρέψουν τη δημόσια περιουσία χωρίς να λογοδοτήσουν γι’ αυτό".

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…