Άννα Πήλιου στον Status: Δεν είχα πρόθεση να προσβάλω τη Φώφη Γεννηματά

Για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η αναφορά της στη Φώφη Γεννηματά κατά την ομιλία της στο 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Status 107,7 και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη η Άννα Πήλιου.

Η ακτιβίστρια ξεκαθάρισε ότι δεν είναι στέλεχος του κόμματος απλά ένα απλό μέλος, σημειώνοντας ότι στο Συνέδριο ήταν παρατηρήτρια.

«Δεν είπα κάτι κακό για την κ. Γεννηματά. Δεν την έβρισα την κ. Γεννηματά. Θα ήταν ασέβεια στις ακτιβιστικές μου αρχές και την ιδεολογία μου να μιλήσω άσχημα για μια γυναίκα που δεν ζει. Σέβομαι την ίδια την πολιτική της πορεία, τους αγώνες της. Απλά έκανα μια αναφορά ότι σε ένα νομοσχέδιο (για το Σύμφωνο Συμβίωσης), δεν ήταν παρούσα. Απ ΄ότι είπαν είχε κάποια θέματα υγείας και αυτό είναι πάνω από όλα. Για μένα η γυναίκα αυτή ήταν σύμβολο στον αγώνα της έτσι όπως αντιμετώπισε το θέμα υγείας της», σημείωσε η κ. Πήλιου, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν είχε πρόθεση εκ του πονηρού να προσβάλει ή να βρίσει την κ. Γεννηματά.

Άσκησε κριτική στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ ότι έρχεται στο Pride και συνομιλεί με LBGT οργανώσεις, πολύ πιθανόν για να τραβήξει από τον ΣΥΡΙΖΑ και να αλιεύσει ψήφους. «Δεν ξεχνάμε το κυνήγι των οροθετικών από τον κ. Λοβέρδο το 2012», σημείωσε η κ. Πήλιου ενώ επέκρινε και την αναφορά του Παύλου Πολάκη για βουλευτή της ΝΔ, στην οποία είπε «θα σε πάω αίμα».

«Θέλετε να σας πω ποιους θεωρώ φασίστες; Αυτούς τους οποίους πήραν μια έκφραση και μου χρέωσαν ότι έβρισα την κ. Γεννηματά. Οι οποίοι με χλευάζανε εμετικά, με τρανσφοβικούς χαρακτηρισμούς και οι περισσότεροι από αυτούς είναι μέλη ή ψηφοφόροι του ΚΙΝΑΛ», τόνισε.

Ακούστε αναλυτικά τη συνέντευξη:

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…