Για τη δράση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης να συγκεντρώσει φάρμακα και υγειονομικό υλικό για τον ουκρανικό λαό, μίλησε στον Status fm και στην Έφη Παφίτου ο πρόεδρος, Διονύσης Ευγενίδης.

"Σε περίπου 100 φαρμακεία της Θεσσαλονίκης έχουμε τοποθετήσει ειδικά κυτία για τη συγκέντρωση φαρμάκων και υγειονομικού υλικού για τον ουκρανικό λαό. Πρόκειται για μία δράση που υλοποιείται σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Ουκρανίας στην Ελλάδα, η οποία απηύθυνε έκκληση στον σύλλογο μας που ανταποκρίθηκε άμεσα", είπε ο κ. Ευγενίδης και συνέχισε: "Σήμερα θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΦΣΘ η λίστα με τα φαρμακεία που διαθέτουν τα ειδικά κυτία, αλλά και η λίστα με τα φάρμακα και το υπόλοιπο υλικό που μπορούν να φέρουν οι πολίτες".

«Ο Σύλλογός μας δεν θα μπορούσε να μείνει ασυγκίνητος μπροστά στις δραματικές στιγμές που βιώνουν οι συνάνθρωποί μας εξαιτίας του συνεχιζόμενου πολέμου. Άλλωστε ήταν από τους πρώτους που απέστειλαν οικονομική βοήθεια και υγειονομικό υλικό στην Ουκρανία, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, το δήμο Θεσσαλονίκης και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας", υπογράμμισε.

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…