Κούλογλου στον Status: Να συμφωνήσουν τα κόμματα, να σταματήσουν τις πορείες για τρεις μήνες  -Για τις δημοσκοπήσεις: Η φθορά της κυβέρνησης  δεν είναι τόσο μεγάλη, όσο αν υπήρχε μια πιο αποτελεσματική αντιπολίτευση

Να υπάρξει συνεννόηση μεταξύ των κομμάτων και να σταματήσουν οι πορείες, λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας, πρότεινε μεταξύ άλλων ο ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Status 107,7 και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Βενιέρη.

"Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με αντιπαράθεση αγωνιστές μη αγωνιστές κλπ. Πρέπει να σώσουμε τη χώρα. Λοιπόν αν μπορούν να υπάρξουνε κανόνες, βεβαίως να υπάρξουνε κανόνες για όλους και για τις πορείες. Να κάνουμε μια συμφωνία. Τα κόμματα να κάνουνε μια συμφωνία, ότι θα περιορίσουνε τις πορείες, ή θα τις σταματήσουνε τελείως για τρεις μήνες. Ας το κάνουνε αυτό. Αυτό πρέπει να γίνει, αλλά αυτό πρέπει να γίνει σε ένα πλαίσιο μέτρων. Όχι να αφήνουμε τις εκκλησίες απ' έξω γιατί είναι η εκλογική μας πελατεία. Γιατί θέλετε και μετά να μην αφήσει ο άλλος τη δική του εκλογική πελατεία, να τους πει να μην διαδηλώσουν."

"Οι σοβαρές χώρες παίρνουν μέτρα», ανέφερε ο κ. Κούλογλου. «Εδώ έχουμε αυτό που δεν το πε ο κ. Μητσοτάκης, αλλά αυτό είναι. Έχουμε ανοσία της αγέλης. Όσοι πεθάνετε- πεθάνετε οι υπόλοιποι θα ζήσουμε, εγώ την οικονομία δεν την κλείνω και δεν παίρνω μέτρα. Και είναι η πιο κυνική μορφή της ανοσίας της αγέλης γιατί δεν παίρνει παράλληλα μέτρα για την ενίσχυση τουλάχιστον του συστήματος υγείας".

Για τις δημοσκοπήσεις: Η φθορά της κυβέρνησης  δεν είναι τόσο μεγάλη, όσο αν υπήρχε μια πιο αποτελεσματική αντιπολίτευση

Ερωτηθείς για τις δημοσκοπήσεις, ο κ. Κούλογλου τόνισε "με προβληματίζει ότι την φθορά, την αναπόφευκτη φθορά της ΝΔ γιατί τα έχει κάνει θάλασσα από τις πυρκαγιές του καλοκαιριού μέχρι την αντιμετώπιση της πανδημίας, δεν την καρπώνεται ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά πηγαίνει στους αναποφάσιστους. Αυτό με προβληματίζει περισσότερο. Διότι αν μπορούσε να την καρπωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και μεγαλύτερη θα ήταν η φθορά και θα μίκρυνε πολύ η διαφορά. Διότι η κυβέρνηση αυτή, δεν πάει καλά σε κανένα τομέα.

Οι δημοσκοπήσεις είναι φωτογραφίες και ξέρετε υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον για το ΚΙΝΑΛ και λόγω του θανάτου της Γεννηματά, που δημιούργησε και ένα συναισθηματικό θέμα, επομένως πρέπει να το δούμε. Να δούμε δηλαδή πόσο θα κρατήσει.

Αλλά σας λέω πάλι ότι το πρόβλημα είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ... και γι αυτό η φθορά δεν είναι και τόσο μεγάλη όσο αν υπήρχε μια αντιπολίτευση που να ήταν πιο αποτελεσματική. Αυτό δείχνουν οι δημοσκοπήσεις".

Για την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ να επιστρέψουν οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί με rapid test, αλλά την ίδια ώρα να εμβολιαστούν αστυνομικοί και στρατιωτικοί, τόνισε πως "πρέπει να υπάρξει μια πολιτική που να ξεχωρίζει τους εμβολιασμένους από τους ανεμβολίαστους. Δεν ξέρω ποια θα είναι αυτή, πάντως να δίνει προνόμια στους εμβολιασμένους".

Με ρωτάτε τώρα μια υπολεπτομέρεια, είπε. Ούτε ξέρω εγώ στο Βέλγιο, τι ακριβώς λέει ο ΣΥΡΙΖΑ για τους ανεμβολίαστους στα νοσοκομεία. Εγώ σας λέω ότι τα σοβαρά κράτη παίρνουν σοβαρά μέτρα". 

Ολόκληρη η συνέντευξη του κ. Κούλογλου στον Status 107,7

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…