Εξαδάκτυλος στον Status:"Να υπογράφουν οι ασθενείς ότι θα δέχονται τις θεραπείες" - "Όποιος είναι στο κύμα χωρίς σωσίβιο, δεν περνάει καλά"

"Όποιος είναι χωρίς σωσίβιο στο κύμα, δεν περνάει καλά", τόνισε αναφερόμενος στους ανεμβολίαστους, ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, στον Status 107,7.

"Είμαστε όλοι μέσα στο κύμα. Στην εντατική μπαίνουν οι ανεμβολίαστοι. Όποιος στο κύμα είναι χωρίς σωσίβιο δεν περνάει καλά. Υπάρχουν και αυτοί οι οποίοι καθημερινώς αποβιώνουνε, επιβεβαιώνουνε ότι μας λέει ο αριθμός των ανθρώπων που νοσηλεύονται στην εντατική, ότι οι ανεμβολίαστοι έχουν κακή τύχη. Δεν μπορώ να το περιγράψω διαφορετικά. Όλοι μέσα στο κύμα είμαστε βεβαίως, αλλά κάποιοι φορούν σωσίβιο και κάποιοι αρνούνται να το πιστέψουν", ανέφερε.

Όπως τόνισε ο κ. Εξαδάκτυλος, "απαντούμε και συμβουλεύουμε διαρκώς. Για αυτό είμαστε εδώ. Βέβαια αν κάποιος επιμένει ότι δεν θέλω να ακούσω τη συμβουλή σου, στο τέλος λέμε εντάξει, βάλτε την υπογραφή σας εδώ ότι αναλαμβάνετε την ευθύνη των πράξεων σας και προχωράμε παραπέρα. Να δούμε τον επόμενο ασθενή και εσείς να πάτε στην επόμενη δραστηριότητα της ημέρας σας".

"Ένα κομμάτι του πληθυσμού έχει συσκότιση διανοίας", τόνισε χαρακτηριστικά. 

Σύμφωνα με τον κ. Εξαδάκτυλο οι αρνητές έχουν φτάσει πλέον στα άκρα.

"Εδώ που έχουμε φτάσει, θα πρέπει να πάμε στο άλλο. Όποιος προσέρχεται με covid στο νοσοκομείο θα πρέπει να υπογράφει ένα χαρτί ότι θα δέχεται τις οδηγίες των γιατρών και τις θεραπείες χωρίς αντιρρήσεις και χωρίς να δημιουργούνται προβλήματα. Διότι εδώ μπαίνουν μέσα και στη συνέχεια αρχίζει ο Γολγοθάς, αρχίζει το πρόβλημα το οποίο το δημιουργούν σε ανθρώπους οι οποίοι εργάζονται με διαρκή υπερκόπωση".

Εν τω μεταξύ αναφερόμενος στο νέο μήνυμα του πρωθυπουργού και στα μέτρα είπε: "Φοβούμαι ότι αυτό που έχει απήχηση και βλέπουμε τους αριθμούς των εμβολιασμών να αυξάνονται, χωρίς να σημαίνει ότι η αύξηση είναι ικανοποιητική και επαρκής, αλλά εν πάση περιπτώσει και αυτό είναι θετικό, φοβούμαι ότι είναι φόβος και ο θάνατος. Και αυτό είναι πολύ πικρό για εμάς τους γιατρούς".

 

 

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…