ΗΧΗΤΙΚΟ - Τσιρώνης στον Status: "Προσπαθήσαμε να σταματήσουμε με τον Σκουρλέτη την εκτός σχεδίου δόμηση αλλά έπεσαν όλοι να μας φάνε"

Στην παραδοχή ότι επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ επιχειρήθηκε να σταματήσει η εκτός σχεδίου δόμηση και οι παρεκκλίσεις, προχώρησε ο πρώην Αν. υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107.7 και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Βενιέρη. Μάλιστα μίλησε για πολιτική ήττα δική του και του κ. Σκουρλέτη.

«Προσπαθήσαμε τότε να το σταματήσουμε, αλλά ξεσηκώθηκε όλος ο κόσμος των μηχανικών και μας σταματήσανε. Ήταν μια από τις πολιτικές μου ήττες και δική μου και του κ. Σκουρλέτη τότε. Προσπαθήσαμε να σταματήσουμε την εκτός σχεδίου δόμηση και τις παρεκκλίσεις και πέσαν να φανε ζωντανούς. Για μένα κακώς χτίζονται αυτά τα σπίτια», ανέφερε.

«Δεν μπορέσαμε, σας το λέω πολιτικά, πέσαν να μας φάνε, σας το λέω ειλικρινά. Ο κ. Σκουρλέτης τον είχε έτοιμο. Όλοι οι πάντες. Μηχανικοί», τόνισε.  «Να σας το πω ειλικρινά. Δεν καταφέραμε να σπάσουμε αυτό το απόστημα».

«Σκοντάψαμε διότι ξέρετε δεν είμαστε ούτε ο Πατακός ούτε ο Παπαδόπουλος. Είμαστε πολιτικοί που κυβερνούν στη δημοκρατία και στη δημοκρατία το ύψιστο αξίωμα είναι του πολίτη. Εφόσον λοιπόν οι πολίτης δεν ήθελε αυτό το πράγμα και ήταν καθολική η αντίδραση σας λέω και στο ΤΕΕ αλλά και στην κοινωνία, το τραβήξαμε πίσω. Σας το λέω πολύ απλά», κατέληξε ο κ. Τσιρώνης.

Ακούστε το απόσπασμα της συνέντευξης του κ. Τσιρώνη στον Status 107.7:

 

Ολόκληρη η συνέντευξη εδώ:

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…