Τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα ότι «άνοιξε η πλατφόρμα για τα Astra Zeneca για να ξεστοκάρουν…» σχολίασε ο Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στον Δημήτρη Βενιέρη και στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Status 107,7.

«Κατάλαβε τι είπε και πώς θα μπορούσε αυτό να γενικευτεί ως εναντίον του κριτική και το πήρε πίσω… το είπε, εμβολιάζουμε τους νέους για να ξεστοκάρουμε.»

Ο κ. Λοβέρδος σημείωσε ότι μεταξύ άλλων ο κ. Τσίπρας έχει χαρακτηρίσει «φιάσκο» την αντιμετώπιση της πανδημίας, ενώ σύμφωνα με τον ίδιο (τον κ. Λοβέρδο), ο οποίος ασκεί κριτική στην κυβέρνηση,  ο εμβολιασμός «εξελίσσεται με τρόπο εξαιρετικό, που θυμίζει Ελλάδα των Ολυμπιακών αγώνων του 2004.

«Θεωρώ ότι χάνει ο κ. Τσίπρας, γιατί η αντιπολίτευση που κάνει, χάνει στο πεδίο της λογικής. Όταν χάνεις στο πεδίο της λογικής, μετά από τρία μνημόνια και εν μέσω πανδημίας και ο πολίτης δημοσκοπούμενος, δηλώνει ότι ζητάει μετριοπάθεια και αποτελεσματικότητα από τους πολιτικούς, το να βγαίνεις και να λες αυτά για «ξεστοκάρισμα" και για «φιάσκο», ίσως αυτό δικαιολογεί και τα ποσοστά του.»

Αναφορικά με τις δηλώσεις Τζανακόπουλου για «εκκαθαρίσεις» στο Δημόσιο ο Ανδρέας Λοβέδρος είπε:

«Ο κ. Τζανακόπουλος είναι πιο μετριοπαθής από τον κ. Τσίπρα. Ο κ. Τσίπρας είχε πει ότι αν και όταν ξαναέρθουν στην εξουσία, όλες τις θεσμικές εγγυήσεις που προβλέπουν τα σύγχρονα δημοκρατικά συντάγματα, τις θεωρεί αρμούς της εξουσίας, που θέλουν να τις καταλάβουν. Οι εξουσίες στη Δημοκρατία δεν είναι μία, είναι πολλές και οι εξουσίες δεν είναι πράγματα να αλλάζουν ιδιοκτήτη, είναι σχέσεις και όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό, δεν είναι προοδευτικός, γιατί δεν θεωρεί πρωτεύουσα τη Δημοκρατία.

Θεωρεί πρωτεύον να πάρει κάποια στιγμή την εξουσία και να την εκμεταλλευτεί, άρα ο κ. Τζανακόπουλος κινήθηκε σ’ αυτή τη γραμμή, είναι η γραμμή τους.»

Για το θέμα της υπόθεσης θανάτου του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Σήφη Βαλυράκη τέλος, ο κ. Λοβέρδος είπε, ότι είναι στόχος του να τιμωρηθούν οι δολοφόνοι του Βαλυράκη.

«Υπάρχουν μαρτυρίες από ανθρώπους που ήταν 200 μέτρα από το συμβάν, οι οποίες κατατέθηκαν και δημοσίως σε εκπομπές. Πιστεύω ότι θα πρέπει η Δικαιοσύνη να κινηθεί γρηγορότερα, να φύγει η υπόθεση από την προανάκριση και να περάσει στη Δικαιοσύνη. Να έρθει η υπόθεση στην Αθήνα, υποπτεύομαι ότι η τοπικότητα λειτουργεί εις βάρος της αλήθειας.»

Ο Ανδρέας Λοβέρδος δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «μυρίζει συγκάλυψη κι εγώ αυτόν τον ήρωα δεν θα τον ξεχάσω, επειδή έφυγε από τη ζωή.»

Απόσπασμα για Τσίπρα "ξεστοκάρουν" Απόσπασμα για Τζανακόπουλο-«εκκαθαρίσεις» απόσπασμα για Σήφη Βαλυράκη ολόκληρη η συνέντευξη εδώ:

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…