"Η εβδομάδα που διανύουμε θα έχει τους περιορισμούς που πρέπει να τηρήσουμε όλοι. Εχουμε πει ότι 15 Μαϊου που ανοίγει ο τουρισμός θα είναι και μία εβδομάδα για τη αναδιάρθρωση του μοντέλου ως προς τις μετακινήσεις κλπ", επισήμανε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Status 107.7, ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Παναγιώτη Σταμπουλίδης.

"Οσοι νομίζουν και παριστάνουν τους έξυπνους, ότι θα μετακινούνται από Περιφέρεια σε Περιφέρεια, με λόγους αστείους, να το ξεχάσουν" ξεκαθάρισε ο κ. Σταμπουλίδης. "Το έχουμε πει ότι είναι πολύ σημαντικό να πετύχουμε μέχρι το Μάιο ένα τείχος προστασίας για τους πολίτες" τόνισε.

Τα μέτρα τηρήθηκαν από τους πολίτες στη Θεσσαλονίκη. Αυτή η εβδομάδα είναι πολύ σημαντική ως προς την κατανάλωση, πρόσθεσε.

Για ψώνια με click in shop που ισχύει στη Θεσσαλονίκη, διευκρίνισε ότι μπορούμε να μεταβούμε σε διαφορετικό δήμο, εφόσον έχουμε το απαιτούμενο μήνυμα.

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…