«Μητέρα μήνυσε τρεις καθηγητές και την διευθύντρια ΕΠΑΛ. Το παράδοξο είναι, που μας προκαλεί τρομερή εντύπωση, ότι μήνυσε για βασανισμό, για εσχάτη προδοσία, για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, και για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης» ανέφερε στον Status 107.7 η εκπρόσωπος της ΕΛΜΕ Λάρισας, Ερμιόνη Μαγαλιού, σχετικά με το πρωτοφανές περιστατικό στο ΕΠΑΛ Λάρισας, με μητέρα που αντέδρασε με αυτόν τον τρόπο στην απόφαση των εκπαιδευτικών να μην επιτρέψουν στον μαθητή – γιο της να παρακολουθήσει μαθήματα στο σχολείο του καθώς δεν έφερε μαζί του τη βεβαίωση του ελέγχου αυτοδιάγνωσης (self test) για τον κορωνοϊό.

Ετσι, αργά το μεσημέρι της Παρασκευής, προσέφυγε στο Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας, προχωρώντας στις μηνύσεις.

 «Εμείς πρέπει να εφαρμόσουμε το νόμο, να τηρούμε τις κυβερνητικές αποφάσεις» σημείωσε η κ. Μαγαλιού. «Οι κινήσεις αυτές των γονέων αποτυπώνουν μια συγκεκριμένη πρακτική, από την οποία πρέπει να είμαστε προφυλαγμένοι όλοι. Νομίζω ότι αφορά σε μειονότητα».

 

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…