Για το ζήτημα της ψήφου των αποδήμων και τις δηλώσεις Τζάκρη, μίλησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου,  στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107.7 και στον Δημήτρη Βενιέρη.

«Η κ. Τζάκρη έκανε λάθος που ανακίνησε το θέμα, κι από κει και πέρα, ο κ. Βορίδης έξυπνα αντέδρασε γιατί ήταν μια κατάσταση win – win, δηλαδή κερδίζω σε κάθε περίπτωση. “Εάν δεχτεί ο ΣΥΡΙΖΑ να αλλάξει ο νόμος σύμφωνα με αυτά που λέει η κ. Τζάκρη, κερδίζω, κι αν πάλι δεν δεχτεί, κερδίζω γιατί τον στριμώχνω στη γωνία”. Έξυπνη κίνηση αναμφισβήτητα», τόνισε ο κ. Κούλογλου συμπληρώνοντας ότι θα πρέπει να μείνουμε σε αυτόν το νόμο που προβλέπει ορισμένες προϋποθέσεις και με βάση αυτές να ψηφίσουν και οι απόδημοι.

Αναφορικά με την παρουσίαση του οικονομικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ για τη βιώσιμη επανεκκίνηση της οικονομίας, ο κ. Κούλογλου επεσήμανε, ότι «είμαστε σε μία ειδική κατάσταση που έχει προκύψει στην οικονομία, πάρα πολύ κρίσιμη κατάσταση, κι από αυτήν την άποψη πρέπει να ληφθούν μέτρα τα οποία σε άλλες εποχές θα φάνταζαν τραβηγμένα ή εξωπραγματικά», ενώ συμπλήρωσε:

«Είναι γεγονός ότι η προηγούμενη πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ το 2014, δηλαδή το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, δεν ήταν κοστολογημένο. Θεωρώ ότι το πρόγραμμα αυτήν τη στιγμή είναι κοστολογημένο και από αυτήν την άποψη θα έπρεπε να εξεταστεί πιο προσεκτικά από τα Μέσα Ενημέρωσης και από την κυβέρνηση για να υπάρξει μια συζήτηση δημιουργική και να καταλήξουμε κάπου, που να βοηθήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Έχετε δίκιο στο γεγονός ότι το προηγούμενο πρόγραμμα που δεν εφαρμόστηκε και οι υποσχέσεις που δεν υλοποιήθηκαν, έχει δημιουργήσει ένα κλίμα αμφισβήτησης, ότι αυτό που δεν έκανες το 2015, θα το κάνεις τώρα».

Το απόσπασμα για την Θ. Τζάκρη εδώ: Το απόσπασμα για το πρόγραμμα Θεσσαλονίκης εδώ: Ολόκληρη η συνέντευξη εδώ:

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…