"Το όφελος του εμβολιασμού είναι πολύ μεγαλύτερο από τον όποιο κίνδυνο σπάνιων επιπλοκών του εμβολίου", δήλωσε ο Γεώργιος Παπαζήσης Γεώργιος, Επίκουρος Καθηγητής Φαρμακολογίας & Κλινικής Φαρμακολογίας ΑΠΘ μιλώντας πριν από λίγο στον Status FM στον Δημήτρη Βενιέρη και τη Βιργινία Δημαρέση.

"Και το εμβόλιο του Johnson & Johnson και της Astrazeneca και το Sputnic χρησιμοποιούν την ίδια τεχνολογία. Ελπίζουμε να μην καθυστερήσει όλο αυτό τους εμβολιασμούς τόνισε. Εχει πέσει όλος ο κόσμος πάνω στα εμβόλια και παρακολουθεί οποιαδήποτε ανεπιθύμητη ενέργεια. Πρέπει να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας αλλά στο τέλος ζυγίζουμε το συνολικό όφελος", υπογράμμισε. Αναφερόμενος στο 1/3 των ηλικιωμένων που δεν εμβολιάστηκε, πρότεινε εφόσον υπάρχει δισταγμός απέναντι σε συγκεκριμένα εμβόλια, να δοθεί η δυνατότητα να επιλέξουν οι διστακτικοί ένα άλλο εμβόλιο και πρότεινε να γίνει λίστα αναμονής με όσους θέλουν να εμβολιαστούν.

Η εταιρεία

Status FM 107.7 - Ραδιόφωνο που εν..διαφέρει!

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…