«Για τη Θεσσαλονίκη είπα ότι θα πρέπει να ακούσουν, δεν είναι να πω εγώ, και δεν είναι να σας πω εγώ,  εμείς δεν είμαστε ειδικοί,  τους ειδικούς θέλουμε να ακούσουν, αλλά όλες αυτές οι παλινωδίες δεν δικαιολογούν αυτήν την κατάσταση.

Εγώ επιμένω ότι πουν οι ειδικοί αυτή τη στιγμή. Αλλά αυτή τη στιγμή ρωτάει κάποιος και είναι πολύ απλό: πως ανοίγουν στην Αθήνα με τόσα κρούσματα, ενώ είχαμε κλείσει την προηγούμενη περίοδο, αυτό πρέπει να απαντηθεί», τόνισε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107.7 ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας.

«Είμαι πάρα πολύ σαφής, η αγορά είχε οδηγηθεί ήδη σε θάνατο, να συζητήσουμε και τα μέτρα τα οποία δεν παίρνουν για την αγορά, το πώς θα πρέπει να επανεκκινήσει κι εδώ στην Αθήνα, ότι εδώ στην Αθήνα έχουμε περισσότερα κρούσματα κι ανοίγουν την αγορά ενώ την είχαν κλείσει.

Στη Θεσσαλονίκη λοιπόν, έχουμε πρόβλημα, σωστά λένε οι ειδικοί, αυτή είναι η εκτίμησή τους κι εγώ την ακούω απολύτως, δεν πρέπει να ανοίξει η αγορά, κι ενώ στην Αθήνα γίνονται άλλα πράγματα. Αρα γιατί έχουν γίνει όλα αυτά; Εγώ σας λέω ότι αυτή τη στιγμή έπρεπε να πάρουν μέτρα» υπογράμμισε ο κ. Ρήγας.

Το σχετικό απόσπασμα εδώ: Ολόκληρη η συνέντευξη εδώ:

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…