«Νομίζω ότι ήταν λάθος η δήλωση Δρίτσα  γιατί δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα» δήλωσε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7, ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρος Κοντονής.

«Οποιαδήποτε δήλωση πολιτικού προσώπου, η οποία δεν ανταποκρίνεται στη πραγματικότητα, κάνει ζημιά τόσο στον ίδιο, όσο και στον πολιτικό του φορέα.

Είναι ποτέ δυνατό, όταν ήταν ένα νέο παιδί νεκρό και μάλιστα το χαρακτήρισαν τότε «παράπλευρη απώλεια» αυτοί οι τύποι της 17 Νοέμβρη, να λέμε ότι δεν υπήρχε κίνδυνος για την κοινωνία ή δεν είχε τρομοκρατηθεί η κοινωνία;

Εδώ είχαμε νεκρό, ένα παιδί που εκείνη την ώρα της επίθεσης, έτυχε να περνάει…

Δεν αντιστοιχούσε στην αλήθεια αυτό που είπε (ο κ. Δρίτσας)»

Κληθείς να απαντήσει στην ερώτηση, αν ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να αναταχθεί με τον Αλέξη Τσίπρα, ο Σταύρος Κοντονής απάντησε:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ καταβυθίζεται σε μία αναξιοπιστία εξαιτίας σοβαρών λαθών, τα οποία έγιναν κατά την κυβερνητική περίοδο. Αυτό αντανακλάται και στον Πρόεδρο του κόμματος, όπως καταλαβαίνετε.

Θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο. Όταν έχουμε αυτή την κυβέρνηση, που ελέγχεται για πάρα πολλά σοβαρότατα λάθη στη διαχείριση κρίσιμων θεμάτων και δεν μπορεί η αξιωματική αντιπολίτευση να κεφαλαιοποιήσει ούτε στο ελάχιστο τη φθορά, η οποία είναι μεγάλη, υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια αυτή τη στιγμή στην κοινωνία, τότε αντιλαμβάνεστε κι εσείς ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Εάν δεν θέλουν να το καταλάβουν, δικαίωμά τους.»

Σε ερώτηση αν αυτό είναι ευθύνη και του κ. Τσίπρα, ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι «θεωρητικά, σε ένα κόμμα της Αριστεράς υπάρχει ευθύνη στον επικεφαλής, αλλά δεν είναι όπως στα άλλα κόμματα. Δυστυχώς όμως ο ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια των τελευταίων 7-8 χρόνων έχει μεταλλαχθεί σε αρχηγικό κόμμα, οπότε σε αυτήν περίπτωση η ευθύνη βαρύνει περισσότερο τον αρχηγό του κόμματος...»

Εδώ το σχετικό απόσπασμα:

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…