Ζαριφόπουλος στον Status FM: Ό,τι καλύτερο έχω κάνει η δουλειά μου στο Υπουργείο

Την εφαρμογή της άυλης συνταγογράφησης θα πρέπει να ενεργοποιήσουν οι πολίτες προκειμένου να ενημερωθούν με SMS πότε θα έρθει η σειρά τους για τον εμβολιασμό σύμφωνα με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης - Γρηγόρη Ζαριφόπουλο ο οποίος μίλησε στον Status FM.

Σε περίπτωση που δεν τον βολεύει το προκαθορισμένο ραντεβού θα μπορεί να μπει στη σχετική πλατφόρμα και να βρει νέα ημερομηνία και ώρα ενώ ΚΕΠ και φαρμακεία θα βοηθούν όσους δεν έχουν τις ψηφιακές δεξιότητες.

O ίδιος διαβεβαίωσε πως υπάρχουν και Αρχές και εργαλεία που βοηθούν στην προστασία των προσωπικών δεδομένων που έχει στην κατοχή του το κράτος. Επίσης προανήγγειλε τη δημιουργία πλατφόρμας ηλεκτρονικής ενημέρωσης των στοιχείων των πολιτών προς τις τράπεζες που θα προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα των πελατών που δεν αφορούν τη συνδιαλλαγή. Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή περιορισμός που αφορά τον εμβολιασμό στις αεροπορικές, διευκρίνησε, και υπογράμμισε πως ο εμβολιασμός είναι προαιρετικός.

Ο άνθρωπος με το βαρύ βιογραφικό και την πολύχρονη πορεία σε εταιρείες όπως η Google, χαρακτήρισε τη δουλειά του στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης το καλύτερο πράγμα που έχει κάνει στη ζωή του. 

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…