Β. Πατουλίδου στον Status FM 107,7: "Αυτό που έλειψε σε κάποιους δεν είναι το χρήμα, είναι το μαύρο χρήμα"

Στην κόπωση αλλά και τη συνεχή μεταβολή των συνθηκών απέδωσε η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Βόρεια Ελλάδα μιλώντας στον Status FM 107,7 στην εκπομπή Status Press με τον Δημήτρη Βενιέρη και τη Βιργινία Δημαρέση.

Είμαστε στην ίδια κατάσταση που ήμασταν στις 22 του Οκτώβρη, Τότε όμως δεν υπήρχε η ίδα πληρότητα σε ΜΕΘ και για αυτό ο κ. Χαρδαλιάς μας είπε ότι πρέπει να προσέχουμε. Αν ο ανώτατος αριθμός καλεσμένων είναι 9 ας μείνουμε στους 4. Αν ξεδώσουμε θα το πληρώσουμε, προειδοποίησε η Βούλα Πατουλίδου. Δεν είμαστε στην ίδια κατάσταση με την Κοζάνη, αλλά δεν θέλει και πολύ για να ξεφύγει, υπογράμμισε. Κατά τη συνάντηση με τον κ. Χαρδαλιά έγιναν συζητήσεις σχετικά με το σχέδιο εμβολιασμού αλλά ακόμα δεν γίνονται ανακοινώσεις. Ας είμαστε προσεκτικοί στον τρόπο π[ου ρίχνουμε ανάθεμα είπε η κα. Πατουλίδου.

"Αυτό που έλειψε σε κάποιους δεν είναι το χρήμα, είναι το μαύρο χρήμα", είπε σχετικά με κάποιους επιχειρηματίες, σχετικά με την Επιστρεπτέα Προκαταβολή.

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…