Πρύτανης ΑΠΘ: Αρχίζει να αποδίδει το lockdown

Το ιικό φορτίο στα λύματα της Θεσσαλονίκη, από τα δείγματα που ελήφθησαν αυτή την εβδομάδα, σε σχέση  με τη μέση τιμή της προηγούμενης εβδομάδας, καταγράφεται μειωμένο κατά περίπου 50% και είναι αντίστοιχο της τιμής που είχε μετρηθεί στις 6 Νοεμβρίου.

"Δε χαλαρώνουμε, δεν έχει κριθεί τίποτα, πρέπει να συνεχίσουμε όσο δύσκολο και να είναι για τουλάχιστον 2-3 εβδομάδες αλλιώς θα ξανακυλίσουμε", είπε πριν από λίγο μιλώντας στον Status FM o πρύτανης του ΑΠΘ Νίκος Παπαϊωάννου. "Κάτι πολύ απλό μπορεί να διαταράξει την ισορροπία και να τρέχουμε και να μη φτάνουμε. Πάμε καλύτερα, σε κάθε μέτρηση, πάμε προς τα κάτω, αρχίζει και αποδίδει το λοκντάουν", είπε ο Πρύτανης και διευκρίνησε πως επιδημιολογικά αυτό θα φανεί τις επόμενες 3-4 μέρες.  "Λίγο σφίγγουμε ακόμα τα δόντια και προχωράμε μέρα τη μέρα μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου. Σε εμάς οφείλονταν η άγρια εικόνα που φάνηκε, σε εμάς οφείλεται η καλυτέρευση και σε εμάς θα οφείλεται να κάνουμε το πλήρες recover", τόνισε.

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…