"Με τον Μπάιντεν θα έχουμε σαν Ευρωπαϊκή Ενωση και ως Ελλάδα, μια ευκαιρία να αναζητήσουμε λύσεις σε πολύ μεγάλα προβλήματα αφού αναλάβουμε κι εμείς τις ευθύνες μας και συμπεριφερθούμε έξυπνα και αποτελεσματικά.

Με τον Τραμπ δεν υπάρχει επικοινωνία, αυτή είναι η διαφορά. Αλλιώς το ότι θα έρθουν οι Δημοκρατικοί και θα σωθούμε όλοι, μόνο και μόνο από την αλλαγή Προέδρου, αυτό δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα" τόνισε ο ευρωβουλευτής ΝΔ Γιώργος Κύρτσος, σχολιάζοντας σε δηλώσεις του στον Status FM, το πολιτικό σκηνικό στις ΗΠΑ.

Αναφερόμενος στη στάση της Γερμανίας απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις, ο κ. Κύρτσος τόνισε : "Συμφωνώ απόλυτα με την εκτίμηση ότι η Γερμανία θα συνεχίσει να δίνει ευκαιρίες στον Ερντογάν, όποιος και να είναι στην εξουσία". Επεσήμανε δε, ότι "αυτή η αντίληψη της Γερμανίας ότι μπορούμε σαν Ευρωπαϊκή Ενωση να είμαστε οικονομική δύναμη χωρίς να έχουμε στρατιωτικές και πολιτικές βάσεις, δεν οδηγεί πουθενά". 

Η εταιρεία

Η έγκυρη ενημέρωση και η ποιοτική ψυχαγωγία στη Θεσσαλονίκη έχουν «υπογραφή»...

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…